Elég lesz ez a táp?
Figyelt kérdés
Van egy 275wattos tápom ami 25wattos kártyát tud ellátni maximum, akkor ha én veszek bele egy sapphire radeon hd 5450et aminek a fogyasztása 19 watt, de a sapphire oldalán az van odairva h 400wattos tápot igényel. Menni fog?
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
2011. dec. 23. 11:46
1/8 A kérdező kommentje:
Jah és nem gagyi táp!:D
2011. dec. 23. 11:46
2/8 anonim válasza:
Ma már egy 275 Wattos táp kicsinek mondható. Azért ír 400 Wattot, mert bele kell számolni minden egyebet is. A procik egy része is igen "tápigényes2 van ugye DVD íród, HD, akár több is. Így ránézésre a tiéd kevés...
4/8 anonim válasza:
Konkrétan milyen táp, és milyen az egész géped?
5/8 anonim válasza:
"Jah és nem gagyi táp!:D"
Nekem is nem régen ezt mondták egy HKC-ra!
Szóval az utolsó válaszadó kérdésre válaszolj először is.
6/8 A kérdező kommentje:
procim 65wattot fogyaszt, slim cd olvasom van, 40gb os wincester,1,5gb ram. Dell tápegység.
2011. dec. 23. 13:42
7/8 A kérdező kommentje:
ddr2es ram..
2011. dec. 23. 13:46
8/8 anonim válasza:
A Dell táp az szerintem nem lehet rossz, egy HD5450-et biztos elbír.
A Sapphire oldalán csak azért ajánlanak 400-as tápot, mert vannak olyan gagyi tápok amik felét sem tudják ami rá van írva, ezért méretezik ennyire felül az ajánlást, de minőségi tápból sokkal kisebb is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!