Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik VGA a Jobb?

Melyik VGA a Jobb?

Figyelt kérdés

NVIDIA GeForce 9400GT GPU

PCI Express 2.0 támogatás

Microsoft DirectX 10 és OpenGL 2.1 támogatás

1 GB méretű GDDR2 grafikus memória, 128 bites sávszélesség

SLI és PureVideo HD technológiák támogatása

Dual DVI-I / D-sub / HDMI / HDCP csatlakozók

vagy

ATi HD5670 512MB DDR5

Busz: PCI-EX16

Chipset gyártó: ATI

DirectX: 11

Hűtés típusa: AKTÍV

Mag órajel: 775 MHz

Mem. Bus: 128 bit

Mem. órajel: 4000 MHz

Sebesség: DDR5

Memória: 512 MB

Lényegében azt nem tudom pontosan hogy az 1GB DDR2 vagy az 512 DDR5 a jobb? Kössz a válaszokat.

2011. dec. 22. 00:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem én teljesen tisztába vagyok hogy természetem miatt nem mindenki komál, és szeretek beleszólni dolgokba. Csak kíváncsi voltam hogy éppen kit és mivel sértettem meg. Lehet a kamura való vissza szólás? A fene tudja...
2011. dec. 22. 15:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát én írtam, hogy kamu-e a kérdés, de Hart-ot nem pontoztam le... Egyesek tényleg nem bírnak! :D Hagy őket a fenébe!!
2011. dec. 22. 19:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem nagyon izgat hogy mennyi a %-m csak kíváncsi voltam kit és mivel sértettem meg, néha nagyon jót tudok röhögni utólag rajta.
2011. dec. 22. 20:01
 14/14 anonim ***** válasza:

off

Van ez így...Én azt vettem észre, hogy például olyankor lehet nagyot zuhanni százalékban, ha megmondom egy alsó kategóriás kártyára, hogy gyenge és alsó kategóriás. Zuhantam már én is 71%-ra, amit nagy nehezen feltornáztam 89-ig, majd egy újabb hasonló eset után 78 lettem megint...pedig csak olyanhoz szólok hozzá, amihez konyítok is valamit...tudtommal nagy hülyeséget még nem állítottam, de ez van. Ha az egészhez párosul egy kis nyers modor az újabb mínuszokkal jár...tényleg teljesen értelmetlen ez a százalékolás, nem tükröz kb semmit.

2011. dec. 22. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!