Milyen márkájú táp lenne a legjobb?
Figyelt kérdés
Amd pheno ii x4 960T
Sapphire hd6850
Úgy 15-17k-m lenne reá.
2011. dec. 21. 23:35
11/19 anonim válasza:
12/19 anonim válasza:
13/19 A kérdező kommentje:
Én egy corsair builder series cx500 - at néztem ki most magamnak. Ez a táp milyen?
2011. dec. 22. 14:48
14/19 anonim válasza:
Elmegy, de nincs olyan jó a minősége mint a fentebb említett Chieftecnek vagy Cooler Masternek.
Ezek az új CX-ek már nem hozzák a megszokott Corsair minőséget, még a 80+ minősítést is csak a V2 verziók kapták meg, és tudásukhoz képest drágák is.
15/19 A kérdező kommentje:
És vmilyen festék (fekete) van hozzá?
2011. dec. 22. 18:49
16/19 anonim válasza:
Miért kellett lepontozni? A kérdező a táp márkáját kérte, én leírtam mely tápok jók és melyek nem... 450W-ot meg azért írtam mert ki a f@sz tudja mi van még a gépben!? Lehet, hogy van 3 DVD-írója, pár ház-hűtő venti, 2 winyó stb... Ezért lepontozni szerintem taplóság! Idióták... -.-"
17/19 anonim válasza:
Előző:
Ha mindenki fellázadna akit lepontoznak mi lenne itt...
Amúgy ha van a gépében még 3 DVD író meg 2 vinyó, az kb +30W fogyasztásban, de lehet sokat mondtam.
18/19 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek megnyomtam a "zöld kezet".
2011. dec. 22. 20:00
19/19 anonim válasza:
Nem te voltál az előzőnél? Na látod? Am én most nem nyomtam rád semmit. Csak azokat húzom le akik homlok egyenest megtámadnak engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!