Finalman kérdése:
Milyen hangfalt vegyek PC hez?
Figyelt kérdés
6-7000Ft om lenne rá? Mit ajánlanátok?
Én Genius sp-hf 500a-t néztem
2011. dec. 21. 18:07
1/2 anonim válasza:
Genius-t felejstd el... Rossz az összes terméke... 3x cserélték a hangfalamat, 2x javították az egeremet is azóta nem veszek semmit a Genius-tól! Logitech milliószor jobb, ha kicsivel többet szánnál rá ez:
ha nem tudsz többet rászánni ezt ajánlom:
Mind a kettő nagyon jó, nekem is olyanom van mint az utóbbi! Csak jókat tudok mondani róla! :) Remélem jól döntesz!
2/2 anonim válasza:
Gyűjtsd még a pénzed!
Nekem Logitech X-530-am van (5.1) Támogatja a Dolby Digitalt és Surround! A GENIUS EGY HALOM SZ@R MÁR BOCSÁNAT! A Logitech minden pénzt megér! Hiába drága de legalább nem megy szét egy kis túráztatás után! És ha gyűjtöd a pénzt akkor pedig Logitech X-530-at vegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!