Szeretnék venni egy gépet 150 000 körül valaki segitene?
Figyelt kérdés
Monitor, egér stb nem kell, csak egy komplett gép házzal együtt. Illetve mennyit kéne még rádobni hogy a mostani játékok fussanak rajta highon? Nézegetem a procikat, és az i5 50k mig egy x6-os phenom 40k-ért van, bár a 6 magot ugyse tudják kihasználni a játékok szerintem. Mivel elég szük a keret ezért nemtudom hogy mivel járnék jobban egy amd-s vagy egy inteles configal? Ha tudtok összeirtok egy jó configot?2011. dec. 21. 00:29
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
highon elfutana rajta a bf3? Illetve az igaz hogyha egy amd-s procihoz nvidiás kártyát rakok vagy intelhez radeont akkor az 1 éven belül tönkre megy? Meg kevesebb lesz az fps, és beszagat?
2011. dec. 21. 01:11
3/10 A kérdező kommentje:
Valamint érdekelne hogy a mostani alaplapokba belemegy-e ez a hangkártya? [link]
A mostani gépembe ez van benne. Vagy vagy olyan alaplap ami támogat 5.1-et? Mert 5.1-es hangfalszett van rákötve.
2011. dec. 21. 01:29
4/10 turulger válasza:
Nem értem! A válaszoló összeállításában az alaplap AM3+ , a proci meg AM3 foglalatú. Bele lehet majd tenni? Mert úgy tudom az új AMD bulldozereknek AM3+ a foglalata, és nem jók az AM3 alaplapokhoz.
CSAK kérdezek! Nem állítom!
5/10 anonim válasza:
A fenti lap AM3+-s, és belemennek a bullok. Viszont az FX-4100 helyett egy picivel drágábban ott a Phenom II X4 960T.
Ja az meg hülyeség hogy AMD mellé nem mehet nV vagy fordítva.
7/10 anonim válasza:
"Illetve az igaz hogyha egy amd-s procihoz nvidiás kártyát rakok vagy intelhez radeont akkor az 1 éven belül tönkre megy? Meg kevesebb lesz az fps, és beszagat?" Ezt meik ökör mondta neked?
9/10 anonim válasza:
Elöző vagyok.
Ez egy jó kis config szerintem vagy esetleg egy drágább asus alaplappal ami azért kicsit jobb:)
10/10 anonim válasza:
Nem rossz, de az a lap a drága ETRON USB3-mal nem jó vétel és én nem azt látom hogy 150 lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!