Mi lehet a gond a PenDriverommal?
Figyelt kérdés
Vettünk a héten egy pendriveot ( Kingston DataTraveler 102 4BG). Bedugom felismeri minden, elkezdek rá másolni adatokat és egy idő után megáll és utánna mintha nem is érzékelné kihuzom bedugom jo...(megint csak egy ideig) Probáltam már mindegyik USB-be , más pendriver müködik a gépen. Win7 volt a gépen, tegnap ujra raktam Xp-re , gondoltam hátha azzal van valami macera, de nem xp-n se jo.2011. dec. 20. 22:02
1/3 anonim válasza:
Hát nem nagyon tudod javítani, vidd vissza, cseréltesd ki.
2/3 anonim válasza:
Kontakthibás a csatlakozó vagy alapból más gyári hibája van. Vidd visssze cseréltesd ki mivel még garanciás, ne buheráld meg mert elbukod az árát.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2011. dec. 20. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!