Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a gond? - Kékhalál.

Mi lehet a gond? - Kékhalál.

Figyelt kérdés

Blue Screen : Plug and Play detected an error most likely caused by a faulty driver

Ati 3875 videóm van, felakarom tenni a drivert amikor ellenőrzi a telepítés elött a videót akkor kap egy kékhalát és a fenti szöveget dobja ki. Fent van a Windows 7 által telepített driver (működik is az aero) elötte az alaplapi is rajta volt lehet hogy ez a gond (a telepítőjét már letöröltem az alaplapinak.)

Mit javasoltok?

Gépem:

Dell optiplex gx 620

3gb DDR 2 ram

ati 3875HD 512 mb

Intel core duo 2.8ghz

Win 7 64-bit.

A vistán ugyanezzel a driverrel semmi baja nem volt.

2011. dec. 11. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
A [link] -ról letöltött legfrissebb driverrel csinálja ezt, vagy a CD-ről telepítenéd a Vistás drivert?
2011. dec. 11. 12:03
 2/4 Mugen ***** válasza:

A videokártya driver-t netről szeded? Ha nem , akkor szedd le pl innen:

[link] , és ezzel próbáld meg.Írd meg, hogy hogy sikerült.

2011. dec. 11. 12:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen az amd, ati oldaláról szedtem le. Igazából csak a catalist control center érdekelne, azt is magába megprobáltam telepíteni de úgyan az a hiba.
2011. dec. 11. 12:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva! Csak a windows update-ról kellet letöltenem/telepítenem kb 40 frissítést.
2011. dec. 11. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!