Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tegyek, ha nem nyomtat a...

Mit tegyek, ha nem nyomtat a nyomtatóm?

Figyelt kérdés
Egy hp deskjet 3500 series nyomtatóm van. El sem indul a nyomtatás, aztán jön egy hibaüzenet, hogy nem lehet kinyomtatni a dokumentumot. A ki-bekapcsoló gombon a kicsi lámpának folyamatosan világítania kéne, ha be van kapcsolva, de nem világít, hanem villog. Mi lehet a hiba? Kb. egy hete "magától megjavult", de most megint nem jó.
2011. dec. 19. 17:33
 1/7 csacsi2 ***** válasza:

Pontosan nem ismerem, de a villogást , hogy mi megtalálod a súgójában. Általában ilyenkor hosszan kell nyomni (5mp) a kikapcsoló gombját. Esetleg megpróbálhatod az adatkábelét kihúzni / visszadugni!

[link]

a villogó fény jelentése

Az áramellátást jelzõ fény villogásának több oka lehet:

l Nyitva van a nyomtató fedõlapja.

l Kifogyott a papír a nyomtatóból.

l Valamilyen probléma van a nyomtatóval, mint például papírelakadás vagy hiba

az egyik nyomtatópatronnál.

1. Lépjen a karbantartás témakörre.

2. Kattintson a négy gomb egyikére.

Ezzel utasítja a szoftvert, hogy ellenõrizze a nyomtató állapotát.

3. Olvassa el a megjelenõ hibaüzenetet, amely leírja a problémát és a megoldást!!!

2011. dec. 19. 17:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De nincs nyitva a teteje. Azt észreveszi, hogyha felnyitom. Van benne papír. Lehet, hogy az a baja, hogy már nagyon sokszor lett megtöltve mind a két patron?
2011. dec. 20. 20:30
 3/7 csacsi2 ***** válasza:

A karbantartás lapon nem ír semmit? Esetleg futtasd végig a karbantartásokat. Szerintem, ha befárad a patron, akkor nincs patron üzenet kellene hogy megjelenjen. lehet elkoptak az érintkezők. mellesleg úgy hallottam,(már nem tudom hol botlottam bele), hogy a HP -k perelve is lettek mert időzárral látták el a patronjaikat, egy idő után nem műxik. Viszont lehet hozzá (patronhoz) Chip -et kapni , viszont nem olcsó. Attól még lehet kontakthiba a fedélnél , vagy a patron érintkezőjénél is. áhh meg is van, itt írtam róla:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..

Esetleg a beállításokban nézd meg, hogy közvetlenül a nyomtatóra nyomtasson és töröld a nyomtatási listát.

2011. dec. 20. 21:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeket! Megpróbáltam újratelepíteni a nyomtatót, hogy hátha az a hibája, de nem telepíti. Ekőször eltávolította, újraindítottam a gépet, aztán telepíteni akartam. Azt írja, hogy nem jó, nem kompatibilis a rendszer. XP-m van. Az túl fejlett lehet neki? Vagy mi?
2011. dec. 22. 16:09
 5/7 csacsi2 ***** válasza:
X86 és x64 -re gondolhatott lehet nem az x86 -osat (32bites) telepítetted hanem a 64 biteset. vagy fordítva. legtöbb Xp x86 alapu, de nem mind!
2011. dec. 22. 18:28
 6/7 anonim válasza:
Rajzolj!
2016. ápr. 18. 20:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Előzőnek! Vicces! Gratulálok!
2016. máj. 24. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!