Mit tegyek, ha nem nyomtat a nyomtatóm?
Pontosan nem ismerem, de a villogást , hogy mi megtalálod a súgójában. Általában ilyenkor hosszan kell nyomni (5mp) a kikapcsoló gombját. Esetleg megpróbálhatod az adatkábelét kihúzni / visszadugni!
a villogó fény jelentése
Az áramellátást jelzõ fény villogásának több oka lehet:
l Nyitva van a nyomtató fedõlapja.
l Kifogyott a papír a nyomtatóból.
l Valamilyen probléma van a nyomtatóval, mint például papírelakadás vagy hiba
az egyik nyomtatópatronnál.
1. Lépjen a karbantartás témakörre.
2. Kattintson a négy gomb egyikére.
Ezzel utasítja a szoftvert, hogy ellenõrizze a nyomtató állapotát.
3. Olvassa el a megjelenõ hibaüzenetet, amely leírja a problémát és a megoldást!!!
A karbantartás lapon nem ír semmit? Esetleg futtasd végig a karbantartásokat. Szerintem, ha befárad a patron, akkor nincs patron üzenet kellene hogy megjelenjen. lehet elkoptak az érintkezők. mellesleg úgy hallottam,(már nem tudom hol botlottam bele), hogy a HP -k perelve is lettek mert időzárral látták el a patronjaikat, egy idő után nem műxik. Viszont lehet hozzá (patronhoz) Chip -et kapni , viszont nem olcsó. Attól még lehet kontakthiba a fedélnél , vagy a patron érintkezőjénél is. áhh meg is van, itt írtam róla:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
Esetleg a beállításokban nézd meg, hogy közvetlenül a nyomtatóra nyomtasson és töröld a nyomtatási listát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!