Hogyan állítsam be a monitort?
Első kérdésem, hogy mindenképpen rakjam be a telepítő CD-t? Így is működik, de gondolom be kell raknom, csak mondom így is működik, szóval nem tudom.
Második, hogy hol/hogyan állítsam be a monitort? A pixelhibát észreveszem amúgy? Mert nem értek annyira a monitorokhoz, szóval nagyon látszódik ha van valami hiba? Van esetleg program ami kihozza ha gáz van?
Ja, és a monitor amiről beszélek: LG IPS236V-PN
Előre is köszönöm a válaszokat!
A monitort nem kell hagyományos értelemben telepíteni. A cd-n is nagy eséllyel a használati útmutató(k), Adobe Reader, ilyesmi van. A magyar használatit nézd meg, hogyan tudod beállítani a monitort megfelelően (szín, élesség, stb..., mint egy tévénél).
A pixelhibákat szabad szemmel is észre lehet venni, ha az ember azt keresi, homogén, egyszínű háttereknél.
Itt egy program, amivel lehet keresni pixelhibákat:
de nekem nem adtak használati utasítást, vagyis, magyar nyelvűt nem. angolul úgy ahogy beszélek, de tömény 4 oldalt nem tudok sajnos lefordítani.
lehetséges hogy a cd-n van mondjuk magyar nyelvű útmutató?
Nekem a monitoron semmit sem kellett állítani alapból. Minden működött, csak be kell kötni, a legfontosabbat úgyis a videokártya állítja be. Max a kontraszton meg a fényerősségen állíthatsz, többi alapból jó.
A CD-n használati útmutató van csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!