Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 260. 000 Forintért össze...

260. 000 Forintért össze tudnátok rakni egy számítógépet?

Figyelt kérdés
Ha lehet egy HD 6950-es vga-t és egy amd phenom ii x4 965-ös procit, meg 8gb ramot ha lehet építsetek bele.
2011. dec. 19. 09:40
1 2
 11/15 turulger ***** válasza:
Egyre gondoltunk :)
2011. dec. 19. 11:26
 12/15 anonim ***** válasza:

turulger

A Phenom II X4 970-t venni nem épp jó ötlet. A 955-nél párkattintással átállítod a szorzót és kész mivel látom külön hűtést is akarsz rá vagy veszel egy 960T-t. Ha a 960T érdekel akkor szívesen elmondom majd előnyeit. Az 1600Mhz-s ram felesleges, elég oda 1333Mhz-s is, észlelni nem fogod. A két táp közül a CTG a jobb. Háznak a TT-t olyan termékei nem ajánlom(tapasztalat) inkább valami hasonló CM. SSD-nél a V100 vezérlője kissé elavult, ha lehet ott a v100+ vagy 200, persze ezek drágábbak. Lapnál nagyon jó az ASUS, viszont lehet hogy olyan áron MSI-nél kapsz 970-s chipsettel ellátottat. Majd nézz utána.

"A HD 7000-es elég drága lesz szerintem!"

A HD79xx sorozat nem a HD69xx társa lesz, azok megkapják maguk mellé a HD78xx-t. Szóval nem lesz az drága csak megfelelő helyen kell keresni. A HD79xx drága lesz mivel elvileg a HD7970 is verné a HD6990-t és lesz attól még feljebb is.

Kérdező:

Kell monitor, bill és egér is?

2011. dec. 19. 14:27
 13/15 A kérdező kommentje:

Bocs hogy nem írtam! el kellett mennem géptől egy időre!

Végül meglett a rendelés! ipon.hu-ról!

utolsó: igen mindennel együtt!

csak annyi a baj hogy amd phenom ii x4 970-eset rendeltem:S

és hd 6950 1gb-os vga-t.

ja és sajna 8gb 1600mhz-eset...

2011. dec. 19. 16:26
 14/15 turulger ***** válasza:

Szia Hart!

Köszönöm a tanácsokat, a háznál, a tápnál, és a SSD-nél megfogadom a tanácsokat! Remélem az SSD nem fog sokat kivenni pluszban a zsebemből :(

A RAM azért 1600 MHz mert azzal nem akarok hosszútávon foglalkozni. Amúgy találtam 14k-ért kingmaxot kit-ben. Az nem drága :) A 970-es procit azért néztem ki mert 4GHz-ra simán fel lehet húzni 3.5 GHz-ról. A 955-ös (AM2+ régebbi mint a 970-es (AM3). De javíts ki ha tévednék. Az alaplapnál, nekem az volt a fontos, hogy legyen benne USB3-as is. Sajna nem vagyok nagy guru, ezért nem tudom a chip szett mennyire befolyásolja a dolgot. Voltam egy üzletben, ahol azt mondták jó az összeállítás. De azért több véleményre is kíváncsi vagyok. Köszönöm a segítségedet. Amennyiben még van kedved jobban kifejteni a véleményedet az általad ajánlott prociról és az alaplapról, írd meg kérlek. Hagy okosodjunk :) Egyébként amint meglesz a gépem tuti be írom majd ide, hogy mit vettem! Hátha segít majd az is valakinek.

Kérdező: Ne izgulj szerintem jó jársz majd! A VGA és a RAM miatt kitart majd neked egy jó pár évig a gép! :)

2011. dec. 19. 19:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Attól lehet a ram nyugodtan 1333Mhz-s. Ez nem APU hogy számítson is. A 970 a 955 annyiban tér el hogy annak a szorzóját már gyárilag átállították felépítése azonos. A 970-s chipsetet azért írtam mivel a későbbiekben valszeg csak ezek kapnak teljes körű támogatottságot. A gond ezzel csak hogy a legolcsóbb normális 970-s lap az ASRock Extreme4(mielőtt valaki megkérdezi:igen, az ASrock normális és ezen nem ETRON USB3 van ha nem Asmedia). Picivel drágábban ott az ASUS M5A97. A 960T-t csak azért mondtam mivel 6 magos a felépítése és csak letiltottak 2 magot belőle. Ha az adott alaplap támogatja a magfeloldást akkor fellehet oldani. Persze messze nem 100% hogy működnek. + annyi még hogy ezek többnyire szorzózárasok, de vannak köztük BE modellek is. Am ajánlom SSD témában írj egy üzenetet Panda Péter nevű felhasználónak. Ő jobban benne van a témában.
2011. dec. 19. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!