Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 3-4 éves Dell Latitude D630...

3-4 éves Dell Latitude D630 szerintetek jó?

Figyelt kérdés

Leváltanám az asztali gépem, ami már szegény igen öregszik :D Erre megéri? (megoldanánk cserével, tehát pénzbe nem kerülne)

Azt hallottam, hogy a képernyője nem túl jó, én meg fotózok, de ez nem túl nagy gond, rá tudom kötni monitorra, ha kell.

2011. dec. 19. 08:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia.

az attól függ hogy a géped milyen tudású?

2011. dec. 19. 09:06
 2/6 A kérdező kommentje:

Ezer éves, pl. ebben egy pentium 4-es processzor van, a laptopban egy Core 2 duo. Akkor a videokártya már nem igazán bírja a dolgokat... Tulajdonképpen ez zavar a legjobban, de vannak még hibák. De hát a vidikártya meghal pl. egy HD videótól is :/ Ram 2-szer annyi a Dell-ben.. Jézusom, most újra megnézem ezeket, nem is tudom, hogy minek gondolkodok rajta xD

Aztán becserélném, mert az illetőnek csak netezésre kell, amiért nem akar új gépet venni, de az enyém arra tökéletes.

2011. dec. 19. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát furcsa a hirtelen csere :/
2011. dec. 19. 09:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Miért? :)
2011. dec. 19. 09:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Néztem a laptop adatait

és ha jól értelmezem akkor a te asztali géped jóval gyengébb mint a laptop ,ugye? és akivel cserélsz az azt mondta hogy belemegy a cserébe mert ugy is csak nettezni kell neki.:/

akku meddig bírja ?

2011. dec. 19. 09:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen :) Alig volt használva, úgyhogy jól bírja :)
2011. dec. 19. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!