Véleményeket kérek errol a laptoprol:dell latitude e6410?
Figyelt kérdés
papírok nélkul, tiszta új 300 euroért, meg-e éri, megbízhato, minoség, sok mindenre jo???
koszi
2010. nov. 22. 12:00
1/4 anonim válasza:
Műszaki adatai alapján ez egy nagy teljesítményű laptop, dell teljesen megbízható márka, de ha nem játékra kell laptop akkor találsz sokkal olcsobbat is ami megfelel minden másra.
2/4 anonim válasza:
Egyszer már megkérdezted... Én megvenném.
3/4 anonim válasza:
A mire jó hoz: Ezen már lazán futnak jobb játékok, de arra inkabb asztali gépet ajánlanék mert jóval olcsobban nagyobb teljesítményüt kaphatsz. Netezni, chatelni, e-mailezni olcsobb laptoppal is lehet.
4/4 A kérdező kommentje:
most nálam van a gép, elhosztam megnézni, hát és nem azokat az adatokat találtam amit a neten:(...csak 150GB hardisc és a memoria is csak 1,8 GB...nem tom h miért, ilyen adatokkal nem találtam a neten ezt a fajta gépet....egyépként nem játékra kéne, hanem fosulira, meg netezni, film, meg hasonlo, játszani semmiképp..
2010. nov. 22. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!