Az alaplap ilyen plusz szolgáltatást nyújt:Smart Swith és Dr. Debug. Mik ezek és egy egyszerű felhasználó, játékos használja-e őket?
Nekem pont ASRock P67 Pro3 lapom van és amit először kaptam annál azért voltak dolgok, de ez kicserélt példány ezen még működik, de meddig...
Szóval én sajnos nem tudok róla elfelejtkezni :D
sajna...
Ha arra értetted mit kezdek ezekkel Smart Swith és Dr. Debuggal hát semmit.
Az Etron buggal meg az első találkozásom meg szépre sikeredett.
az a Dr Debug szerintem olyasmi lehet, hogy ha nem tud bebootolni a rendszer, akkor valami visszajelzést ad, hogy mi lehet az oka (az asusnál van ilyen LED-es visszajelzés, gondolom ez is vagy LED-ekkel, vagy 7 szegmenses kijelzővel operál).
a smart switch ggőzöm sincs mi lehet, de most nem is fogk utánanézni. problem? :D
Majd utána nézek ezeknek ha lesz időm.
Na mindegy a lényeg hogy ezeket a lapokat ne vedd.
Ahogy látom ti se nagyon tudtok a témához hozzászólni,mivel nem foglalkoztok vele,pedig ti jártasak vagytok a számítástecnikában.Úgy néz ki jelentéktelen a dolog,csak a kíváncsiságomból jött a kérdés.Ebből kiindulva nem foglalkozok vele,hogy Debugos-e,illetve Smartos-e.Köszönöm a segítségeteket.
Jó éjszakát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!