Mit vegyek bele hogy birja az új játékokat és még sokáig jó legyen? Ijen a gépem : AMD athlon (tm) 64 x2 dual core processor 4200+ 2.21ghz,3GB ram NVIDIA geforce 7025 / NVIDIA nForce 630
Hart, én csak nagy általánosságban beszéltem a két proci közti különbségről.
Pl egy gépigény így van megírva:
Intel Core 2 Duo 1,8 Ghz / AMD Dual Core 2,4 Ghz
így értettem a különbséget.
Az órajel nagyon keveset mesél egy CPU-ról, inkább maga az architektúra, szóval ezek azért kb egymás szintjei.
Am a gépigényeknél van egy kedvencem ez:
AMD Phenom™ II or Intel Core™ i7
Ezt a Dirt 3-hoz írták.
Igen a Core 2 Duo azonos órajelen 20-25%-kal erősebb, de a Celeron Dual Core (mint amit felemlegettek) már nem.
Igaz, hogy ez már nagyon alap cucc, de egy HD4670 szintű karival még el lehet vele döcögni kisebb felbontáson.
Az is tény, hogy ebből nem lehet olyan gépet csinálni, hogy sokáig jó legyen, de egy 7-8k-s használt 4670 512MB GDDR3-as szintű karival lehet rajta dobni és sok játék el fog futni rajta, ha nem is a legújabbak meg a legdurvább gépigényűek. Az elmúlt 5 évben volt sok jó játék, ezek nagy részét elő is vehetné a 4670-nel és viszonylag jó grafikán játszhatna (Bioshock, Dead Space, Mass Effect, Fallout 3, Stalker, UT3, Mirror's Edge, Batman Arkham Asylum, King's Bounty és még sorolhatnék jó pár címet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!