Processzor csere kerdes? Ami most van: Intel Core™2 Duo Processor E6550 (4M Cache,2.33 GHz,1333 MHz FSB) Amit szeretnek: AMD Phenom II X4 955 3.20GHz AM3 BOX Black Edition plusz egy am3+ os alaplap
Figyelt kérdés
Szerintetek megeri lecserelni amdre?Vagy inkabb ha nagyobb teljesitmeny novekedest szeretnek elerni(nagyobb fps pl MMO-kban ahol tobb szaz jatekost kell megjeleniteni) akkor meg erossebb proceszor kene?
Mit ajanlotok?
elore is kosznom a valaszokat
2011. dec. 12. 04:50
1/7 anonim válasza:
a megjelenítésért a videókártya a felelős.
egyébként a ph2 erősebb a te core2-dtől, de egy mmo alatt nem nagyon fog előjönni az ereje. inkább egy erősebb videókártya
2/7 anonim válasza:
AM3+ -os lapból figyelj hogy legalább egy 970 -es chipsettel rendelkezzen, egyébként játékokhoz elég egy X4 955, a videokártya számít ha már van ilyen teljesítményű procid, játétra "felesleges" I5 processzor.
3/7 A kérdező kommentje:
Ez hulyeseg. Mert lattam olyan videot ahol a sracnak ugyanolyan videokarija volt mint nekem , csak neki i5 2500k es neki perfect volt a game. nekem meg 5 fps mikor 100 an rohangalnak elottem.
2011. dec. 13. 22:18
4/7 A kérdező kommentje:
Azert koszi a valaszokat. Tovabbi velemenyeket is varok :)
2011. dec. 13. 22:19
5/7 anonim válasza:
ez így nem igaz. X4 955 felett már nem számottevő az FPS növekedés egy erős videokártyával. És attól is fögg milyen játékal játszol. Intel Core™2 Duo Processor E6550 már kevás manapság. Ég és föld a különbség játékoknál az említett és egy I5-2500K között.
6/7 A kérdező kommentje:
Es a phenom II x4 es az i5 2500k kozott?
2011. dec. 13. 22:33
7/7 anonim válasza:
ugyanolyan grafikai beállításokkal is játszottál? a core2 se mai csirke, de egy 6770/550Ti kártyát azért még gond nélkül ki tud szolgálni...
oké, az biztos h kisebb növekedést tapasztalni fogsz egy újabb procival, főleg min fps téren, de nem számottevőt. persze maxgrafikán egy 6950eshez már kevés lesz, oda nem árt meg az i5...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!