Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egyik nvidia kártyát se éri...

Egyik nvidia kártyát se éri meg megvenni?

Figyelt kérdés

2011. dec. 17. 21:44
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

"hanem hogy akkor miért nvidiát raknak bele ha amd jobb"

Azt azért megnézném ha az EVGA AMD-t használna.

Elárulom az EVGA csak az nV magos kártyát gyárt.

Az ASUS nem csak erre ott a példa (az egyik legdurvább) az ARES.

2011. dec. 17. 22:24
 32/45 A kérdező kommentje:
elhiszem eddig is elhittem nem véletlenül vettem amd kártyát...az eredeti kérdés felé kanyarodva ha az nvidiának egy jó kártyája sincsen vagy talán az gtx 560 de az se akkor egyáltalán még hogy tud piacon maradni? a spéci kártyákat csak azért kérdeztem hogy miért nv-re építenek ha rosszabb...amúgy nekem mind1 mi megy a gépbe..ha amd jobb akkor az ha nvidia akkor az...semmilyen párti nem vagyok se vga-ba se prociba legyen jó és kész
2011. dec. 17. 22:26
 33/45 anonim ***** válasza:

"semmilyen párti nem vagyok"

Legalább józanul gondolkozol. Ezt így kell.

2011. dec. 17. 22:27
 34/45 Panda Péter ***** válasza:

"hogy tud piacon maradni?"

nem csak a PC-s VGA piacból él az nVidia. ott a professzionális Tesla termékcsalád, elsősorban arra fókuszálnak, illetve újabban az ARM alapú SoC-okra nVidia GPU-valkiegészítve (Tegra).

2011. dec. 17. 22:31
 35/45 anonim ***** válasza:

Az nvidia piacon van mert:

-Nem feltétlenül rossz, csak nem a legjobb vétel sok esetben

-Sok nvidia fanatikus van, vagy valaki hagyományból azt veszi.

-Van, aki úgy gondolja, hogy a Physx neki megéri/tetszik abban a néhány játékban

-Használják a CUDA-t

-A professzionális piac is CUDA-ra épít (és erre rágyúrt rendesen az Nv is, ez látszik a Fermin is).

2011. dec. 17. 22:34
 36/45 anonim ***** válasza:

Az Nvidia szerintem már csak azért létezik mert a professzionális kártyák piacán a CUDA-val nagyon népszerűek.

Az asztali szegmensben csak a fanboyok miatt vannak életben, rajtuk kívül még pár százaléka lehet a felhasználóknak akinek kell otthonra is a CUDA, ezért NV-t vesznek.

Ha mindenki ésszel vásárolna, és ár/teljesítményt meg teljesítmény/fogyasztást nézne, nem úgy venne VGA-t hogy a szomszéd Pistike azt mondta hogy a GeForce az nagyon jóóóó és ezért azt kell venni... akkor az otthoni gépek 90%-ában Radeon lenne.

2011. dec. 17. 23:59
 37/45 anonim ***** válasza:
Na jó a dVGA piacon az nV egyre rosszabb, de mint Panda is írta nekik már, már ez nem elsődleges. Am arra kíváncsi leszek mi lesz vele ha bejön az APU "őrület".
2011. dec. 18. 00:01
 38/45 anonim ***** válasza:
A CUDA alatt már most rezeg a léc, egyrészt mert az Intel transzkódolóján például nem hogy javít, hanem ront a bekapcsolt cuda, másrészt még két generáció apu és mehet az egész a levesbe. Az nV is érezheti, hogy gond lesz, mert nemrég nyílttá vált a forráskód.
2011. dec. 18. 00:04
 39/45 anonim ***** válasza:

Az ARM-mel karöltve fejleszti már a saját APU-ját, vagy mi lesz még a neve...

Mivel a Win8 ARM-mel is menni fog, így erre akarnak elindulni NV-ék, x86 licenc híján.

2011. dec. 18. 00:06
 40/45 anonim ***** válasza:
Annyira még az nV fele nem nagyon nézegettem hogy mi lesz a következő "lépése", majd ha lesz időm...
2011. dec. 18. 00:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!