Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egyik nvidia kártyát se éri...

Egyik nvidia kártyát se éri meg megvenni?

Figyelt kérdés

2011. dec. 17. 21:44
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Azt nem írtam, hogy jó vétel... :)
2011. dec. 17. 22:07
 12/45 anonim ***** válasza:

Meg vannak nézve a tesztek, a low budget kártyákat hanyagoljuk, az 550Ti nem kapott ajánlást sehol, sőt, az 560-as úgyszintén, drága és zabál, az 560Ti-t ajánlják, az 570-es és 580-as meg drága mint állat a teljesítményéhez képest, egyáltalán nem éri meg. Akkor mi volt itt ajánlva?

"de a GeForce GT440-es 1 GB-os kártyámmal"

A GT440 az pont az egyik legnagyobb átb*szása az nVidiának, a HD5670 sokkal gyorsabb nála, mégis ugyanannyiért árulják.

Nem igazán értem, miért véded annyira ezt a céget, amikor téged is jól átvertek.

2011. dec. 17. 22:07
 13/45 anonim ***** válasza:
Az igaz. Bocs :D
2011. dec. 17. 22:08
 14/45 Panda Péter ***** válasza:

az 560ti az egyetlen értelmes nV alternatíva. a CUDA nem számít játékoknál, a physx meg egy vicc.

az amd ár/teljesítményben és teljesítmény/fogyasztásban is jobb. ez van.

15/45 anonim ***** válasza:
Rendben, lehet hogy igazatok van, és tuti igazatok van. De olyanok akik ki nem állhatják vagy csak simán nem szeretik az ATI-t, mindig is lesznek. Én nem támadtam le, csak közöltem vele a véleményem. Bár tudom hogy igazatok van, de aki hű az Nvidiához, nem fogja nézni az árat. Egyszerű példa: van egy énekes. Csinál egy zenét, felrakja a netre és pénzt kér a letöltésért. Valaki megveszi, feltölti máshová, ahol ingyen le lehet tölteni. Sokan foogják letölteni ingyen, de aki kedveli az énekest, fizetni fog érte és úgy tölti le.
 16/45 anonim ***** válasza:

"de aki hű az Nvidiához, nem fogja nézni az árat"

Az szimplán hü*lye.

2011. dec. 17. 22:09
 17/45 A kérdező kommentje:

Hart akkor csak egyet magyarázz meg még nekem...ha annyira az amd kártyák a menők, akkor miért van az hogy minden "extrém" kártyába nvidia ketyeg? és hogy miért nvidiákbal csinálnak spéci kártyákat?

pl:

asus mars 2( ne az árát nézd)

gtx 560 2 win

colorful is csinált valami eléggé spéci kártyát nem jut eszembe a neve

2011. dec. 17. 22:09
 18/45 anonim ***** válasza:
De ez nem énekes, és szubjektív megítélése a dolgoknak. Ezek száraz technikai paraméterek, és konkrét árcímke. Márpedig jelenleg egyedül azért fizetsz többet, hogy nVidia legyen ráírva, semmi másért.
2011. dec. 17. 22:10
 19/45 anonim ***** válasza:
A mars az az ASUS-é. Ő nem csak nV-ből csinál lásd: ASUS ARES. Amúgy NEM csak az nV csinál, sőt NEM AZ nV csinálja ezeket ha nem az ASUS meg az EVGA. Kis különbség.
2011. dec. 17. 22:11
 20/45 A kérdező kommentje:
itt van az a colorful [link]
2011. dec. 17. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!