Miért sípol a számítógép?
amikor bekapcsolom a gépet akkor elindul a ventilátor és utána rá elkezd sípolni a gép és leáll a hűtés. A monitoron meg nem jön be semmi.
itt a link hogy milyen hangot add ki:
http://www.youtube.com/watch?v=xI8wHv1fADM&feature=youtu.be
mi lehet a baja?
Szia!
Ma nekem is ilyen hangot adott ki! Először azt hittem vége a gépnek utána elindítgattam egyesével a külső eszközökkel, vagyis úgy kezdtem, hogy mind be volt dugva utána arra gondoltam, hogy mivel kommunikál a legintenzívebben és mi vesz fel sok áramot zárlat esetén (akkor csinál ilyet).
Elsőre üresben indítottam csak tápkábellel, hibátlanul ment, mivel az USB akkora áramot nem képes közvetíteni, így legelsőre a monitor nélkül kapcsoltam be és nem sípolt (kiderült, hogy a monitor zárlatos lett nem is most).
Mind ebben az a durva, hogy körülbelül két hónapja úgy 1000-1500 Forinttal megnőtt a havi villanyfogyasztás idehaza. Nem feltétlenül magával a géppel van gond. Volt a szekrényemben egy régebbi monitor (LED az is), rákötöttem a gépre és azonnal hibátlanul elindult. Szerintem a pénz is csökken, amit villanyra költöttem, miután a zárlat forrását megtaláltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!