Szabó Gy kérdése:
P67 Pro3 és 880G Pro3 +35-40000 FT proci Melyiket érdemes, ami még későbbi proci cserével erősíthető?
Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 12:24
1/6 anonim válasza:
CPU-nak egy Phenom II X4 960T-t ajánlok, így marad pénzed egy ASUS M5A97-(sima vagy pro)-ra.
2/6 A kérdező kommentje:
Tehát az AMD-és vonalat ajánlod.
Gamergépnél mennyire számít a processzor cashe-ek száma és mérete?
2011. dec. 17. 12:37
3/6 anonim válasza:
Gamer gépnek kell? Akkor pláne AMD-s vonal. Az hogy a cache mennyire számít? Magában nem sokatmondó érték(persze jóval többet elárul mint az órajel), de a CPU egész felépítése számít. Amit írtam 960T bőven elég egy gamer gépbe a többit(ha marad) költsd VGA-ra.
4/6 A kérdező kommentje:
Valójában az Buldozer FX 4100 néztem ki.Eléggé figyelem a fogyasztást is + az Asrock nem támogatja a 960-ast.
Már 4 éve van Asrockom /ConRoe 1333/ 2db és hibátlanul mennek.Az egyiket pont az Asus hibája miatt cseréltem le.
Ezért is 880G Pro3
2011. dec. 17. 12:55
5/6 anonim válasza:
Bulldozert nehogy vegyél!!! Az FX-4100 drgább, és még GYENGÉBB IS mint a 960T!!
6/6 anonim válasza:
Én is a 960T-t ajánlom, az FX4100 túl van árazva a tudásához képest...
Alaplapnak meg pl ez lenne jó, ha ASRock párti vagy:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!