Nem jó semmi driver az újra telepiítés megoldhatja?
Figyelt kérdés
Win7 x64-t feltettem az új ramok miatt. de nepok ota se hang se kép kép van de játék/videót el felejthettem, nem találok sehol drivert illetve találtam de felraktam és nem jó ujra telepités megoldhatja?Win7-nek amugy is magátol kéne leszedni a drivereket nem?2011. dec. 17. 08:40
1/3 anonim válasza:
Nem az újratelepítés nem nagyon fogja megoldani. Nézz be a windows update-be és keress olyan frissítéseket (ha vannak) amelyekbe benne vannak ezek a kulcsszavak: (ati,driver,nvidia,chipset,audio,realtek,soundmax,display.) Általába ezek a driver kulcsszavak .
2/3 anonim válasza:
64 bites win7-hez való drivereket raktál fel? A 32 biteshez valók neked nem jók.
3/3 A kérdező kommentje:
nem raktam fel 32-eset mert magától szokta 32-n gondoltam itt is mikor észre vettem hogy nincs hang meg vga driver neten kerestem rá tltötem is le olyat ami elméletielg jó csak aztán telepiytés után nem történt semmi..
2011. dec. 17. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!