Miért nem működik a képernyő illesztő Driver?
Gyakran előfordul az a hiba ami a kép [link] alsó sarkában olvasható.
Elsötétül a képernyő, aztán visszajön, de amióta először előfordult, azóta egyre hosszabb idő után jön vissza a képernyő, és mindig azt a hibaüzenetet írja ki.
Nem rég vettem a laptopot és az alap driver van rajta, és mivel ezt a hibát írja ki, arra gondoltam, hogy esetleg be kellene szerezni hozzá egy másikat. Vagy esetleg lehet komolyabb problémára is gondolni?
Legyen szíves, aki tud segítsen!
Ha új driver kell, akkor lehet mondjátok meg, hogy milyen kellene.
Előre is köszönöm!
Igen, elképzelhető, hogy a driver frissítés megolhatja a problémát:
Azt meg ennyi infóból nem tudom kitalálni, hogy milyen típusú adapter van benne.
Feltehetően vírus. Nekem ugyan ez a problémám. Csak azok a rendszereim produkálják amelyeknek internet elérése van. Több számítógépem is produkálja már. Mind más kiépítésű.
A hiba leírása: A monitor elsötétül, majd visszajön a kép. Kiírja "A képernyő illesztő nem válaszol és utána sikeresen helyreállt." Chrom lefagy tőle. Az sötét képernyő egyre gyakoribb hiba. Elsötétül a kép. Majd későbbi stádiumba monitor pixelek villannak fel véletlenszerűen tömegesen. Később automatikusan leáll a gép. Egyre többször leáll, lefagy.
Cseréltem benne videókártyát is. A probléma maradt. Elhívtam egy hardwares kollégám. Elvitte a gépet tesztelni, semmi baja nem volt. Vissza tettem az én rendszer winyóm, ujra előjött a hiba, de mostmár nem kapcsol le a gép. Ugylátom tömeges a probléma, mert még 3 hasonló kérdés van itt a gyakorikérdések.hu-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!