Milyen programot tudnátok ajánlani HDD formázásra?
Figyelt kérdés
A win belső progiját (lemezkezelés) ismerem. Létezik más jó progi is a nem gyors formázásra?2011. dec. 16. 17:33
1/11 anonim válasza:
A belső egyébként teljesen jó, mi vele a bajod?
3/11 A kérdező kommentje:
Valószinűleg rossz a HDD, és szeretném megnézni egy másikkal is, kicsit furcsa, hogy 30 percenként halad 1%-ot, amúgy a HDD 1,5TB.
2011. dec. 16. 18:17
4/11 anonim válasza:
Ekkora vinyó formázása eltart 2-4 órát kb. Ha ennél sokkal több, akkor valami gond van
5/11 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget. :)
kb 2 órát formáztam 7%-ig jutott el. :(
Feltettem a progit, rámentem a formázásra, bal oldalra kiírta, hogy formázás, de meg sem moccan, nem értem, hogy m lehet? .(
2011. dec. 16. 18:35
7/11 A kérdező kommentje:
SATA, közben rájöttem, hogy fent van egy pipa, és azzal kell elindítani (ilyet még nem láttam, így szokatlan volt, de csak gyors formázást végzett. Esetleg lehet vele teljes mély formázást is végezni?
2011. dec. 16. 19:07
8/11 anonim válasza:
Mélyformázás már nincs. Normál formázást kellene csinálni, de ha két napig tart, akkor valami nem okés...
9/11 A kérdező kommentje:
Értem, és a parttiton wizarddal lehet csinálni normál formázást ?
2011. dec. 16. 19:11
10/11 anonim válasza:
Konkrétan nem írja, hogy az normál vagy gyors, de szerintem az normál formázás lenne, tehát tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!