Megfelelő config játékra?
Figyelt kérdés
Alaplap : ASROCK H61M-VS
Processzor : INTEL Core i3-2100 3.10GHz 1155
Videókártya : VTX3D HD 6750 512mb DDR5
Ram : 2x2Gb KINGMAX 1333mhz
Tápegység : CHICONY Hipro 430w
~75k , ennyi lenne kb a keret rá , szóval megelégedek vele , késöbb ha lesz pézem esetleg beletennék egy i5-t félét
2011. dec. 14. 16:58
21/36 anonim válasza:
Ha nem bízol a MSI-ben akkor ott a sapphire.
22/36 anonim válasza:
Az MSI nem egy rossz márka, szóval biztos nem tettek rá olyan hűtést ami nem jó rá.
De ha jobbat akarsz ott a Sapphire, igaz kicsivel drágább.
23/36 A kérdező kommentje:
én nemtudom azért kérdem tőletek melyiket ajánljátok :D zafírral már beszívtam 2 kártyát szóval attól tartózkodok :D
2011. dec. 14. 20:46
24/36 anonim válasza:
hát én meg azt mondom h inkább vegyél Sapphire-t mint fos VTX-et..... az MSI egy nagyon jó márka de a 6770 vmi nagyon gagyiul sikerült... :S azt mondom Sapphire vagy ASUS!
25/36 A kérdező kommentje:
énis asust nézegettem , pár száz forinttal drágább , videókártyát amúgyis külön rendelném rá pár hétre mire lesz zsé megint , szóval lehet asus 6770 lesz , annak mintha szimpatikusabb lenne a hűtője.
2011. dec. 14. 21:20
26/36 anonim válasza:
"fos VTX-et"
Ez egyáltalán nem igaz. Amúgy úgymond a Power Color testvér vállalata...
27/36 anonim válasza:
Nem fos a VTX, a PowerColor testvérvállalata...
Egyébként meg a HD6770 TDP-je 108W, ami VGA-nál nem sok, szóval nem kell ezekre valami brutális hűtés.
28/36 anonim válasza:
Számomra a VTX egy fos! :) ez a véleményem! :D lehet lepontozni :D
29/36 anonim válasza:
Nem pontozlak le hiszen ez a személyes véleményed és nem tudok mit tenni. Jó amikor valaki az AMD-t fosozza azon felhúzom magam, de itt vagyok én, én meg a giga alaplapokat fosozom(van rá elég ok).
30/36 anonim válasza:
Azt viszont be kell látni hogy egyáltalán nem egy rossz gyártó a tények állása szerint, hogy utána ki hogy gondol rá, az már mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!