Megfelelő config játékra?
Alaplap : ASROCK H61M-VS
Processzor : INTEL Core i3-2100 3.10GHz 1155
Videókártya : VTX3D HD 6750 512mb DDR5
Ram : 2x2Gb KINGMAX 1333mhz
Tápegység : CHICONY Hipro 430w
~75k , ennyi lenne kb a keret rá , szóval megelégedek vele , késöbb ha lesz pézem esetleg beletennék egy i5-t félét
A tápot leszámítva egész elfogadható, főleg a keretet tekintve. De én még így is inkább egy FSP Hexa 400W -ot ajánlanék. Tudom, hogy a Hipro nem gépgyilkos de azért akkor is...
FullHD-ben nem ezzel a géppel fogsz FPS rekordokat döntögetni a Crysisban, de elfogadható szinten viszi a legtöbb játékot 1280x1024, esetleg 1440x900 felbontásokon.
Nem rossz, de szerintem így még jobb lenne:
Alaplap:
CPU:
RAM:
VGA:
Táp:
75.526 Ft
Játékoknak a VGA a lényeg, nem a CPU, és ez a 3 magos Athlon is elég lenne még egy HD6770 alá, de ha szerencséd van még a 4. magot is fel tudod benne oldani, mert az alaplap tudja a magfeloldást.
aránytalan!
gyenge a VGA a CPU-hoz képest!
bocsi , ennyi rá a keretem.. nem nagyok a vágyaim nem szeretnék fullhd-ban játszani , 1024-1280 bőven elég nekem.
battlefield 3 meg az újjab játékok elfutnának rajta azért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!