Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Segítség kéne az Xbox 360...

OhFiam -.-" kérdése:

Segítség kéne az Xbox 360 Arcade-ommal kapcsolatban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy ScullCandy márkájú headsetem, eddig teljesen jól működött, most sincs baj, csak nem tudok egyszerre beszélni és hallani. Ha bent vagyok egy partyban, akkor nem hallok senkit nem hallok, de ha kihúzom a mikrofont, akkor mindenkit hallok, de ugye akkor nem tudok beszélni. Viszont, ha újra bedugom, addig hallok mindenkit, amíg fel nem ismeri. Most vagy beszélek, vagy hallgatok. Az egyéb hangokat mind hallom, de beszédhangot egyáltalán nem. A saját üzenetemet vissza akartam hallgatni, de nem ment, amíg ki nem húztam. Nagyon kéne a segítség, az Xboxxal, vagy a HeadSettel van a baj, és mi? a válaszokat előre is köszönöm :D
2011. dec. 13. 21:23
 1/2 A kérdező kommentje:
Bocs a kicsit zavaros kiírásért, csak nagyon kéne a segítség
2011. dec. 13. 21:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Elvileg a settel semmi gond, az xboxod kb mennyi idős? mert nekem gépen volt ilyen, ugyanis microsoft úr szeret elfáradni és elfelejteni egyes dolgokat, mint pl h egyszerre dumálsz és hallasz xD

esetleg próbáld meg egy napig nem használni aztán úgy beindítani,hogy semmi nincs bedugva a tv-n kívül... ha nem megy, akkor menj el egy szaküzletbe!

2011. dec. 14. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!