Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xbox-al kapcsolatban pár...

Xbox-al kapcsolatban pár kérdés, hogy is működik?

Figyelt kérdés
Tervezem, hogy veszek egy Xbox-ot, inkább azon játszanék, mint PC-n. A kérdésem az lenne, hogy játékokat feltételen vásárolni kell hozzá, vagy lehet letölteni? Például ha gépen letöltök egy játékot, azt rá tudom tenni, vagy hogy működik? A másik kérdés pedig, hogy tv-hez kell csatlakoztatni vagy pl. monitorhoz is lehet? Köszi.
2011. jún. 2. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:

lehet csatlakoztatni monitorhoz is (dsub kábel, vagy hdmi csati)

ha letöltés alatt warez játékot értesz, akkor csak flashelt géppel lehet megoldani. ha nem warez-t akkor elektronikus fizetéssel is vehetsz játékok (és letöltöd)

2011. jún. 2. 15:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! És a flashelt gép gondolom az Xbox-ra vonatkozik, igaz? Bocsi, elég amatőr vagyok ilyen téren, és nem is láttam még élőben ilyet. Szóval ez a flashelt dolog, gondolom azt jelenti, hogy drágább is igaz? Mennyiből lehetne ilyet venni? És a letöltés akkor pc segítségével lehetséges flashelt xbox-on?
2011. jún. 2. 15:42
 3/3 anonim ***** válasza:

flashelt gépet nem tudsz venni - max használtan. a flash jellemzően egy utólagos dolog. lehetőleg ne az új szériával küzdj, az még kicsit nyűgös. a legjobb lenne egy első szériák közüli használt samsung meghajtós. márha erre a célra kell.

egyébként meg lassan az új - használt játékokat is fillérekért lehet venni box-ra és ps3-ra is. nálunk is van rendszeresen:

www.armacomp.hu

ha más nem szívesen válaszolok, vagy szervízeljük is a gépet :)

2011. jún. 4. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!