Gigabyte vagy Asus alaplapok a jobbak?
pitepeti:
Igen, LGA775-nél még sokkal jobb volt a Giga, de akkor sem siettek a BIOS írással...
Pl az én lapomhoz is a legújabb BIOS ezer éve BETA, biztos nem volt kedvük befejezni a srácoknak... Nekem meg Giga lapot venni nem lesz kedvem mégegyszer.
Nekem is még LGA775-ös Giga lapom van, de ha most vennék új gépet biztos hogy nem Giga lapot tennék bele, le vannak maradva, de az űbergagyi fegyvertáras meg minigun-os hűtőbordákat azt nyomják...
"Sabertooth nem kifejezetten gamer cucc, de jó azért. "
Bocs ezért, de már kezdem én is fogni a fejem. Gamer lap????? Kérem(igazad volt Panda, igazad) milyen az a gamer lap? Tudom hogy még a teszt oldalak és maga a gyártó is így fémjelzik, de akkor is...
Hart: Igaz, a gamer szó nálam 3 dologra illik rá:
1. VGA, egyértelmű
2. Monitor, a válaszidő miatt
3. Egér
Amit ezeken kívül "gamer"-ként hirdetnek, (mint pl színes szagos ocsmány házak ezer LED-es ventivel, stb...) az mind csak parasztvakítás, marketing bullshit ezerrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!