Gigabyte vagy Asus alaplapok a jobbak?
Első: Minőségi ASRock lapot talán már többet találni mint gigát és az ASRock még olcsón is tud jó lapot csinálni pl:ASrockH61/U3S3
Amúgy igen ASUS.
Giga azonos áron többet nyújt extrák szempontjából, Asus irreálisan drága, és csak a csúcs deszkái érik meg az árukat, amúgy meglehetősen fapadosak.
De ha csúcscuccra futja, akkor Asus
"Giga azonos áron többet nyújt extrák szempontjából"
Szerintem második kommentelő elég világos volt, de úgy látszik még se...
Mivel nyújt többet a Giga? Fos Etron USB3 vezérlővel? Vagy azzal hogy még UEFi sincs rajta? Vagy a szar supportal?
Giga hanyatlik, Asus meg az első.
P67-s lapot csak K-s CPU alá vegyél amúgy is az amit néztél inkább tuning lap.
Amúgy milyen lesz a CPU-d?
Sabertooth nem kifejezetten gamer cucc, de jó azért.
A Giga ellenzőkkel meg nem vitázom, volt egy pár deszkám, igaz én 775-nél abbahagytam a fejlesztést, tehát e fölött akár igaz is lehet. De előtte ár/értékben alázta az összes P5B típusú lapot, akkor miről is vitázunk? P5B ma is 60-70 font használtan, giga 40 fontról indul.
Amúgy meg ha teheted, mármint tudsz szerezni akkor DFI. De ez elég szubjektív vélemény persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!