Number99 kérdése:
Üdv! Én állitottam össze ezt a konfigot egy jókis gamer gépet szeretnék összehozni de nemakarok elszallni vele az árakkal mitszoltok, nemtom táő, ház, alaplap miillene ezekhez?
Figyelt kérdés
Vga: SAPPHIRE 11189-10-20G HD6770 1GB GDDR5 PCIE cpu: AMD Phenom II X4 955 3.20GHz AM3 BOX Black Edition memoria: KINGSTON 4096MB DDR3 1333MHz CL9 KIT KVR1333D3N9K2/4G2011. dec. 13. 08:52
11/14 anonim válasza:
"
Rajtam kívül Made In, Sylar és PAnda Péter is leírták hogy te ne nagyon okoskodj"
Jaja a három bu.zi megalakult :)
13/14 anonim válasza:
Amúgy csak annyit hogy ez a "3 bu.i" velem együtt négy, elég sokat szokott segíteni és a hozzáértéshez se lehet hozzá szólni. Ott van pl: Panda. Nem hiszem hogy ellene szakmai vitában túl sokáig húznád vagy netalán Sylar ellen. Am megsúgom hogy azt a gépet ő állította össze és ezen az oldalon elég sok konfigot összerak és furcsa mód nincs panasz, mert érti a dolgát nem úgy mint egyes kötekedők akik nincsenek tisztában a hardverek fejlődésével se.... Oszt még naki áll feljebb.
14/14 A kérdező kommentje:
Simon kösz a választ :D!
2011. dec. 14. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!