Win 7-en mért nem indulnak el a játékok?
Van egy kocsim, de nem működik. Mi lehet a gond vele?
Ez kb. most ilyen. Pontosan mi a hiba? Én még nem találkoztam olyan játékkal ami nem indult volna el a 7esen. Talán a nagyon régi játékok mert oda DosBox is kellhet.
2011. dec. 12. 21:52
2/12 A kérdező kommentje:
call of duty mw2,meg ilyenek
Videókártya, hangkártya driver, directx legyen felrakva és az is fontos, hogy ne taknyolt oprendszered legyen. Esetleg ha leírod, hogy mit ír ki...
2011. dec. 12. 21:59
4/12 A kérdező kommentje:
semmit nem ír ki csak rákattintok azt forog a nyíl és ennyi és utána meg mintha misem történt volna
Nekem megy minden Win7-en.
Telepítsd fel rendesen, meg a DirectX-et is ami van a lemezen a játékhoz.
Ha meg valami tört crack-es fos a játék akkor olyan sok csodálkozni való nincs ezen.
2011. dec. 12. 22:06
Nekem minden jó Win7-en... :D
2011. dec. 12. 23:04
Azért nem megy. mert bizonyára nincs rajta progi-nyelv. Beszélhetsz a kínainak magyarul, nem fogja érteni. XD Szedj le Microsoft Visual C++ progikat, ha lehet a legújabb verzióval rendelkezőket: 2007, 2008, 2010. Ha úgy nem leled, fájlkereső oldalakon vcredist_x86.exe vagy vcredist_x86.msi néven leled őket.
2011. dec. 13. 10:23
Mellesleg ha tört játék lenne. nem csinálná ezt. Mégvalami, ne haragudjatok, de attól még nem fog működni a kérdező gépe, ha azt mondjátok, nektek megy.
2011. dec. 13. 10:25
#7 -nek fogalomtisztázás céljából: a Visual C++ Redistributable csomagok a Visual Studio nyelvkiterjesztéseit tartalmazó programkönyvtárakat tartalmazzák. Ez azért kell, hogy a Visual Studio fordítójával készült (esetlegesen specifikus elemeket tartalmazó) C++ programok biztosan működjenek az olyan gépeken is, melyeken alapvetően hibaüzenettel leállnának. Azt a verziót kell ezek közül telepíteni, amelyik verzióval az adott program készült. Ha ez lenne a gondja, kapna egy csinos hibaüzenetet, hogy pl. msvcrt80.dll nem található.
A kérdező esetében az lesz a gond, hogy valamilyen driver hiányzik, vagy az illegálisan szerzett játékait nem crackelte meg.
2011. dec. 17. 18:34
Persze akkor nem tudom, miért működnek azok a játékok, amikhez fel lett rakva a Visual C++. Mikor letöröltem, azt írta, Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő stb. Nem azt írja hogy milyen dll hiányzik. Mellesleg ilyenkor csak letöltjük az adott hiányzó dll-t és berakjuk a System32 mappába. Mikor ismét felraktam a Visual C++ -t akkor meg már ment. Mikor egy játékhoz nincs ilyen progi, akkor fel kell rakni ezeket a cuccokat és lám, menni fognak a játékok. esetleg driverfrissítés, DirectX-ezés oldhatná meg a kérdező problémáját. És XD mindenkinek!!!
2011. dec. 17. 19:38
Kapcsolódó kérdések: