Lézeres vagy optikai?
Figyelt kérdés
Mi a különbség a kettő közt?És melyik a jobb és miért?2011. dec. 12. 20:41
1/7 krisz2 válasza:
Ha az egérre gondolsz a lézeres jobb!
2/7 anonim válasza:
Nos ha tényleg az egérre gondolsz, szerintem mindegy. A kető között a különbség a technológia. A lézeres fényét létod szabad szemmel, viszont az optiai infrát használ, így csak a kamerák látják.
3/7 anonim válasza:
Ha netán játékra kell akkor optikai.
4/7 A kérdező kommentje:
Na ez most egy hülye kérdés lesz:-)Ugye bár vannak ezek a tesco-s egerek(technika) minek pirosan világít az alja.Az melyik kategóriába tartozik?
2011. dec. 14. 21:56
5/7 anonim válasza:
A lézereshez tartozik. Az optikainál nem látod a fényét. De tapasztalataim szerint mindkettő egyformán jó. De azért ha lehet nézd az érzékenységüket, mert én talélkoztam egy olyan lézeressel, ami eléggé döcögött. Magyarul mondva olyat felületen lehetett használni, amilyen a tükör. Ha egy sima asztalon használtam, elkezdett össze-vissza ugrálni. 1 miliméterrel az asztal felett pedig már egyáltalán nem érzékelt. Most egy Genius-os lézeres egerem van, de 1 centivel az asztal felett is érzékeli a mozgást, 0.5 centinél pedig még rendesen érzékel, így a levegőben is tudnám használni. Szóval jóféle.
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Igy már tisztább a kép :-) Köszönöm a válaszokat :-)
2011. dec. 15. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!