Miért nem ad élet jelet a gépem?
Figyelt kérdés
Most raktam össze egy pc-t ( intel LGA775 ) összeraktam teljesen mindent és amikor be indítom csak a zöld leg ég meg mennek a hűtők de nem történik semmi és a merevlemez led-je se világít ( LGA 775 E7400, Gigabyte g41 micra alaplap, 550w táp, hd4670 ATI, 320g WD Sata2 ) mi lehet a baj?2011. dec. 12. 20:29
1/10 anonim válasza:
1. lehet rossz helyre kötöttél be valamelyik kábelt, rossz foglalatba tetted be a RAM-ot, rossz az alaplap. valamelyik csak bejön..
2/10 A kérdező kommentje:
minden kábel a helyén van, az alap lap 3 napos...
2011. dec. 12. 20:57
3/10 A kérdező kommentje:
am meg nem sok elkötési lehetőség van.... a merev lemezt a SATA2_0-ba kell be dugni, a ramok meg DDR3-masok és végül is az egész kábel adja magát, szal nagyon elkötni nem lehet
2011. dec. 12. 20:59
4/10 anonim válasza:
nem úgy értem h helyén van, hanem rosszul van bekötve (a ház kábeljei az alaplapba) amúgy milyen a tápod?? márkára értem!
5/10 A kérdező kommentje:
codegen sata-ás....a ház kábeljei jól vannak be kötve mert csak az a lényeg h kapcsolóódjon be és bekapcsolódik, az h led nem világít nem számít igazán azért nem értem, hogy miért nem a kép...:S
2011. dec. 12. 21:02
6/10 anonim válasza:
CODEGEN??? gratulálok! a legfosabbat sikerült megvenned! nah mind1 attól mé el kéne indulnia. szedd szét az egészet azt rakd össze újra! a ház kábeljeti meg dugb be még1x ahogy levan írva a könyvébe! a kábelekre rá van írva mi micsoda tehát nem nehéz elbaszni!
7/10 A kérdező kommentje:
de ezt mondom h úgy köötöttem be, és nem megy, mindent a helyére, a leírás szerint....szal megnyomom a bekapcsolást be indul a szerkezet szinte minden világít a zöld led és ennyi, nem történik semmi.....max még arra gondolok, h mivel a video kártyám DVI-s és csak holnap tudod hozzőá venni átalakítót, addig is bedugtam a vga-t az alaplapiba, és lehet h azért nem megy? de attól még a pirps led-nek dolgoznia kéne...:S
2011. dec. 12. 21:08
8/10 anonim válasza:
Nem villog, mert még nincs rajta op.rendszer. Nem mutat mert bent van a külső VGA. Vedd ki és úgy csatlakoztasd az alaplaphoz. Ekkor már kiírja hogy nincs op.rendszer. Feltelepítesz egyet, visszarakod a kártyát, szerzel hozzá egy átalakítót és menni fog.
9/10 anonim válasza:
Mármint kiszeded a VGA-t és utána rákötöd a monitort az alaplap VGA-ra.
10/10 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is am...megpróbállom úgy, köszi
2011. dec. 13. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!