Mi érné meg jobban? Ha vennék egy nyomtatót és magam nyomtatnék, vagy szaküzletben?
Figyelt kérdés
Még 2,5 évem van hátra az egyetemből. Eddig összesen kb. 10-12 ezer Ft-ot költöttem nyomtatásra/fénymásolásra 8-9 Ft/oldal áron tudok nyomtatni a szaküzletben. Szerintetek melyik érné meg jobban?
Nyomtató, lap, patron vagy ha elviszem és kinyomtatom?
2011. dec. 9. 12:59
1/3 anonim válasza:
vegyél egy nyomtatót jobban megéri szerintem(mehet a zöld kéz:D)
2/3 anonim válasza:
Inkább vegyél nyomtatót és te nyomtass.
3/3 csacsi2 válasza:
Szerintem is vehetzs nyomtatót, csak figyelj oda milyet. Hp -kra panaszkodnak hogy nem lehet utángyártott patronnal használni, viszont kb.: 300ft -ért lehet kapni a patronhoz chip -et. Nekem Canon IP 1700 -as van, igaz régi de jól dolgozik. Az újabbak viszont kevesebb patront zabálnak! Vehetsz Laser nyomtatót is, amennyiben megfelel, talán az még olcsóbb. Magyarul válogass, hogy későbbiekben is megérje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!