Tudnátok ajánlani monitorokat ezekkel a feltételekkel?
Elsőnek is lenne pár kérdésem.
Az 1920x1080 és a 1920x1200 pixeles felbontás között van akkora különbség hogy megéri a 1920x1200est venni?
Másik hogy azt hallottam hogy a DVI csatlakozó az jobb minőségben tudja kivetíteni a full HD jelet, mint a D-sub vagy a HDMI. Igaz ez?
A válaszidőnél lényeges hogy mekkora mondjuk 5 ms alatt is? Érdemes kisebbet venni? Főleg gamelésre gondolok, mert ugyebár ott nem mindegy, de érzékelhető egyáltalán 5 ms alatt?
És akkor most a feltételek:
Minimum egy 24 inches monitort szeretnék, ha az első kérdésre a válasz igen, tehát sokkal jobb az 1920x1200 pixeles akkor azzal, illetve ha a DVI tényleg jobban kiadja a fullHD-t akkor DVI-vel ellátott monitort tudnátok ajánlani?
Ja, és ez olyan 40ezerbe (max pici plusszal) beleférne?
Előre is köszönöm annak aki válaszol illetve ajánl monitorokat.
Én egyiket sem ajánlom.
45 meg 49ezer és mindkettő szutyok TN paneles...
Inkább még tegyél hozzá kicsit, nem sokkal drágábban itt vannak ezek:
Mindhárom IPS paneles, ég és föld a különbség a TN-hez képest képminőségben. Mindegyiken van DVI, + az első LG-n HDMI is, a DELL-en meg Displayport.
hát igen, sajnos határ a csillagos ég, de inkább maradok a tn panelesnél, és az min 10ezerrel olcsóbb.
amúgy szerintetek ez a monitor jó?
Fogod még bánni hogy nem adtad ki azt a kis pluszt az IPS-re.
Én is így voltam, vettem egy TN-est, elkínlódtam vele úgy 1 évig, de már nagyon elegem volt belőle, mivel sok filmet is nézek a gépen, és a látószögei iszonyúak...
Inkább eladtam és vettem használtan egy C-PVA paneleset, ami még nem is olyan jó mint az IPS, de a TN-hez képest már ez is ég és föld, igazi felüdülés volt a TN után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!