érdemes win7-et tenni rá?
Játszani is szeretnék pl cod4,cod6,crysis warhead,company of heroes,assasin creed,cod2,
2gb ramom van
intel pentium core duo 2,6 ghz proci
és egy geforce 7300 sg 256 mb
érdemes rá win7-et tenni?
Igazábol azért mert sok ujdonságot már win7re optimalizálnak
msn 2011 pl meg még sorolhatnám jobb a védelmi rendszere
szebb felület és még sorolhatnám a végletekig hogy mennyivel jobb csak arra vagyok kiváncsi hogy ha felteszem tudok e ugyanugy játszani mert ugy hallotam 1 gigát megeszik alapból
MSN 2011 és szebb felület kedvéért ne cseréld le az XP-t. Ha viszont van olyan program, ami csak Win7 alatt fut, az már más kérdés. +1 GB Ram sokat segíthet, próbáld ki, hogy neked milyen úgy a sebessége.
16:57-es válaszolónak meg: hát hogy 1GB rammal játszott CoD4-el Win7 alatt, elég hihetetlen, hacsak nincs nagyon gyors HDD-je. Jelenleg (Win7 alatt)5 weblap megnyitva+ bevagyok jelentkezve MSN-re, mást nem csinálok: 2,4GB a lefoglalt memória, és ebben még hol egy játék?
kár hogy xp ére felse telepitheted a msn 2011-et
persze hogy lehet letölteni egyébb ilyen témákat csak általába belenyulkál rendesen a registerbe és hamar tönkre bas za a gépet és annyi memoriát zabál amenyit nem szégyel a win7 nél is többet probálkoztam énis vista kinézetel 1 és fél gigát megtabált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!