Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek érdemes a laptopom...

Szerintetek érdemes a laptopomra Windows 7-et tenni?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen laptopom:

[link]

Most XP van rajta, és teljesen meg vagyok elégedve vele. Legalábbis úgy, hogy nem próbáltam még a 7et. De sok jót hallok róla...

Egyébként nem játszom rajta (nem is nagyon lehetne:D), netezés, filmnézés, tanulás, ilyesmik...

Ja, és szeretném bővíteni a memóriát is 2GB-ra minimum. Az inkább a win7 miatt, annak elvileg kell annyi:) Szóval a RAM-októl mehetne.

2011. júl. 21. 20:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Találkoztam már ilyen lap toppal,több ram-al is,de szerintem nem win7nek való.

Win7nek legjobb 4 gb ram és a processzora is elégé gyenge ennek.

Én erre nem raknám fel,nem biztos,hogy tetszene a működése.

Inkább majd új gépre ruháznék be valamikor,ha win7 kell.

2011. júl. 21. 20:21
 2/15 anonim ***** válasza:

Üdv:)

csak ha már megvan a ram bővítés !!

A baj az hogy csak vista hoz van driver ehhez a típushoz

2011. júl. 21. 20:22
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha nem jatszol szerintem megeri atterni, en is 7-et hasznalok valamivel gyengebb laposon es nagyon szeretem.
2011. júl. 21. 20:25
 4/15 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen gépem van, csak 2 magos a proci, ha neked is és nem akarsz nagy játékokkal játszani akkor rakd fel nyugodtan.

(Nekem Win7en COD4 min grafon 1024 en megy kis szaggatással)

2011. júl. 21. 20:34
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem gyengebb laptopon 1,5 Gb rammal win7 van, es tapasztalat, hogy altalanos hasznalatnal hosszutavon gyorsabb, mint a XP-vel volt. Raadasul az en laptopomra XP-s driverek voltak, de egyedul a hangkartyaval szivtam, vegul azt is megoldottam. Annyi, hogy aero nem megy, mert regi hozza a videokartya.
2011. júl. 22. 08:56
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ:)

Hát ez így még mindig nem dőlt akkor el bennem, hogy melyik legyen, mert kaptam mindegyikre érvet:)

Amúgy az az aero az pontosan mi?:)

2011. júl. 22. 13:09
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem egy erőgép de szerintem nyugodtan ráteheted a win7-et, ha nagyon akarod bár én inkább maradnék az xp-nél;)
2011. júl. 24. 13:33
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha megbízhatóan megy az XP, akkor csak a csicsák miatt nem fontos a Windows7. Nem biztos, hogy minden futna alatta, amit eddig használtál. Én pl. a saját adatbázisom miatt nem cserélhetem le az XP-t.
2011. júl. 24. 14:42
 9/15 A kérdező kommentje:
Néha, teljesen random előjön a kék halál:( Ami nem tudom, hogy XP-hiba-e vagy valami más gond.
2011. júl. 24. 14:50
 10/15 anonim ***** válasza:
A kek halal az esetek 90%-aban hardver vagy driver hiba.
2011. júl. 24. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!