Hogyan tudok pedrive-ról kitörölni olyan fájlokat, amiket nem én csináltam?
Figyelt kérdés
A probléma azzal lenne, hogy létrehoztam egy új mappát, amibe belerakott nekem ilyen fájlokat, amik nem olvashatóak, 1KB-osok, és a fájltípusuk fájl -.-
Amikor megpróbálom törölni, azt írja ki, hogy blabla nem törölhető, nincs forrásfájl. Na de ezeket nem én raktam rá. Nem szeretném formázni, mert rajta van az összes cuccom. Előre is köszi!
2009. máj. 15. 19:08
1/1 anonim válasza:
Legegyszerűbb ha kimented a cuccaidat a gépedre majd leformázod a pendrive-ot végül vissza mindent. Amúgy meg ha csak 1KB os a file az sok vizet nem zavar, hagyjad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!