Ilyen esetben él a garancia?
Figyelt kérdés
Egy 6 magos Pheneom processzorról van szó... a kis pöckök közül 1 megrogyott és nem megy a helyére... ilyen esetben él a garancia?2011. dec. 6. 21:49
1/8 anonim válasza:
Úgy érted hogy az egyik láb elhajlott?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, úgy, nem nagyon látható, de viszont nem megy a helyére.
2011. dec. 6. 21:53
3/8 anonim válasza:
Őszinte leszek: Ilyen esetekben elégé kimerítő garanciális tárgyalások fognak következni. Nem esélytelen hogy sikerül, de túl sokat nem szavaznék.
Elborult ötlet:
Mi ilyenkor azt szoktuk csinálni sufniban hogy egy vékonyabb pengéjű nem túl éles kis késsel próbáljuk meg vissza egyengetni. Persze volt hogy így csak letörtük. Ezek után meg szinte teljesen esélytelen volt a garanciális tárgyalás.
Én azt mondnám hogy próbáld érvényesíteni a garit. ha visszadobják még ott a késes ötlet. Ha félsz tőle kérj meg egy szerelőt ennyit csak nem csinál drágán.
Persze ez csak egy ötlet.
4/8 anonim válasza:
A kést felejtsd el! Biztonságosabb egy drót lábú led lábával.Persze minél vékonyabb annál jobb, más is lehet de a kés nagyon cinkes de ha már éles dolognál járunk akkor ott a borotvapenge vagy a hegyezőpenge kisebb vékonyabb hatásosabb. De csak egy ötlet. A régi socket 478 as procimnak 73 lábát tudtam így kiegyenesíteni egy baleset után és azóta is hibátlanul üzemel pedig már temettem.....
5/8 anonim válasza:
mondtam mi a sufniban csináljuk. Általában valami vajazó alig éles késsel, bár ez inkább akkor jön jobban ha egy egész sor meghajlik. Am ha ügyesen csinálod a késsel sincs baj, de a többi ötlet biztonságosabbnak tűnik.
6/8 anonim válasza:
Viszont mielőtt ezeknek neki próbálsz kérdezz rá ahol etted hoy így nem-e érvényesíthető-e a gari. volt már rá példa hogy így is cserélték, de ennek ellenkezőjére is.
7/8 anonim válasza:
Én is emelett vok na meg a sufnis dolgokat én is csinálom de hajlok a biztonságra ha garis cuccról van szó. :D
8/8 A kérdező kommentje:
VISSZAVESZIK GARIBA:))). NA végre nem kell idegeskednem : D KÖszönöm a válaszokat
2011. dec. 7. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!