Wifi és webkamera alapfelszereltség a laptopnál?
Egy Acer gépet néztünk ki, milyen jó, valaki tapasztalat?Pontos márkát nem tudom. 1év garanciás.:S
És az új laptop aksiját ki kel sütni mint a telefonoknál?vagy hogyan van ez?:D
A specifikációban ez mindig fel van tüntetve, nézd meg. Vagy linkeld be ha nem világos, és megmondják itt. Nem szerencsés úgy vásárolni, hogy azt sem tudod mit veszel, és mire képes.
A telefonok akkuját sem kell kisütni (évek óta), lítiumos esetén ezt sem kellesz (szintén írják milyen van benne).
hát... nem nagyon tudom mi van benne.. nem neten veszem..szal..:S
de általában a mai ujj laptopokba van wifi meg webkamera nem?:D
Én idén vettem telot, de mondták hogy süttessem ki, pedig olyan akkumulátor van benne:O
Általában van, de ez nem mond semmit. Lehet VGA kamera van benne, lehet HD, lehet nincs. Lehet csak egy régebbi szabványú wifi van benne alacsony sebességgel, lehet a legújabb, lehet hogy nincs.
Az új akkuk pedig a teljes feltöltés esetén nem töltődnek tovább, hiába a töltőn hagyod. Így kisülni sem tudnak.
Attól, még hogy nem a neten veszed, akkor is van a gyártónak honlapja, és rajta leírás, vagy tesztek, áruházak leírásai, amiben meg lehet tudni. Persze ha nem tudod a típust, akkor tényleg csak tippelni lehet.
egyeltalán nem tudom, de mondjuk nagyon nem is fontos, mivel csak netezésre kellszóval tökmindegy.
Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!