SX0001 webkamera gondok! Mi lehet a baj?
Simon Richard:
Bocsi, de ezt csak úgy írtam, mert már nagyon régóta keresem a megoldást a hibára és a webkamerát szinte naponta használom azaz használnám. Még egyszer bocsi! A kérdéseidre válaszolva: Megmozgattam, de semmi válasz. Én szívesen lecserélném a webkamera driverét, de sajnos nem találok másikat. Végigkutattam az internetet, de mindenhol csak ezt az egy drivert ajánlották hozzá! Lehet, hogy rosszul kerestem rá, meglehet! Amikor feltelepítettem a driverét, kiírta, hogy ez az eszköz 2.0 USB ajzatott kíván és nem 1.0-t. Azonban nekem minden USB aljzatom 2.0-s. Ettől eltekintve más gond nem adódott, feltelepült a driver és a program is simán!
A webkamera hátul van csatlakoztatva.
Na de várjál most jön a poén! Megmozgattam hátul a webkamera USB csatlakozóját, ahogyan írtad, sőt még ki is húztam kétszer majd vissza. Semi sem változott. Gondoltam az eszközkezelőben eltávolítom
A webkamera hátul van csatlakoztatva.
Na de várjál, most jön a poén! Megmozgattam hátul a webkamera USB csatlakozóját, ahogyan írtad, sőt még ki is húztam kétszer majd vissza. Semmi sem változott. Gondoltam az eszközkezelőben eltávolítom a webkamerát és letörlöm az illesztő programot + a webkamera kezelő programot, majd újratelepítem az egészet. Ahogy leszedtem a programot egyből rendesen működöt a webkamera. Sőt olyan szép és éles képe lett mintegy HD TV-nek. Nem értem, hogy hirtelen mitől javult meg az egész, de az a fő, hogy működik! Csak azt nem tudom, hogy miért nem működöt eddig rendesen! Mi lesz, ha újratelepítem a Windowst?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!