Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyit lehet adni ezért a...

Mennyit lehet adni ezért a gépért? Többi lent.

Figyelt kérdés

A gép össze van rakva,a srácomnak venném.

Alaplap:Gigabyte ep31-ds3L

Proci:intel e-6400 c2d 2.1mh de most 2.6-on megy

Vga:gf 220 ddr3 512mb

Ram:2×2gb ddr2 800mh Kingmax

Proci hütö:CM Hyper tx3

Hdd:WD 160Gb benne +1 terra maxell(Külső)

A kolegám adja el, azt mondta mondjak egy árat rá.

Mennyit adnék érte.

Vagy ha megveszem mit kellene cserélni hogy jobb legyen?

2011. dec. 4. 13:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Alapjában véve nem rossz de nem tudom mire használnák ha játékra akor egy vg-at minden képpen vennékbele emg a processzort fel teeni 6400-ra és szerintem elég sok játék elmenne rajt egyébként 40-50-et adnék érte maximum..
2011. dec. 4. 13:45
 2/17 anonim ***** válasza:

Hát így hirtelen azt mondom hogy olyan 40-50 között.

De ez a gép csak netezős filmnézős gép, remélem azt tudod. Esélytelen hogy ezzel játsszál, esetleg kis felbontáson low grafikával.

Főleg a VGA miatt, azt kellene először cserélni, de a CPU is elég elavult, meg úgy az egész.

2011. dec. 4. 13:45
 3/17 anonim ***** válasza:
Első hozzá szolo vagyok utána néztem télleg nem egy erős CPU-ról van szó, de szerintem azért egy jó vga-val lehetne rajta játszani persze nem a elgjobb grafon a nagy gépigény játékokal.Egyébként ha emg mondanád mennyit szánsz gépre össze irhatok egyet..Amit ha va kis tudásod gépről otthon össze raksz vagy egy boltban meg mutatod hogy ezt szeretnéd..
2011. dec. 4. 13:49
 4/17 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem egy csoda,de a mostani játékok is mennek rajta,1280×1024-en . Fent van rajta MW3 BF3 meg ilyen ujabb játékok is. Láttam mert játszott vele amikor néztem a gépet.

Nem is kell full hd a gyereknek.

Vga-bol és procibol mit ajánlanátok, milyen menne bele?

2011. dec. 4. 13:53
 5/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyit szeretnél rákölteni és azt sem hogy barátod mennyit kért érte minimum de kővetkezőt tenném:-emg venném 40-ért vagy lehetőség szerint kevebbért.

-Bele raknám akövetkező vga-t 1GB,DDR5,775-ős magorajel 4000mhz-es memória órajel [link]

-és ezt a procit:öö.. most nézegetem én inkább megtartanám annak ellenére hogy gyenge mivel a proci foglalat már elégé kifutó és olcson már nem kapsz bele érdemeset.

2011. dec. 4. 14:03
 6/17 anonim ***** válasza:
lényeg a lényeg a gépet emg veszed monjuk megprobálod le alkudni 35-re meg evszed 25-ért bele veszed a vga-t aztán hadd füstöltesse a gyerek :D
2011. dec. 4. 14:04
 7/17 Tudor Vidor ***** válasza:

Szia!

Nem szeretnék kötözködni, de a Battlefield 3 elvileg el sem indulna ezzel a konfiggal. ugyanis meg sincs a minimális gépigénye.Biztos jól láttad, a Battlefield 3-mal játszott?

Én nem venném meg.

[link]

2011. dec. 4. 14:12
 8/17 A kérdező kommentje:
És mennyiböl lehetne egy újat összerakni hogy az megfeleljen a mostani dolgoknak?Inkább játékra gondolok, mert ezt akkor hamarosan le kellene cserélni ha jól értem.
2011. dec. 4. 14:13
 9/17 A kérdező kommentje:

Vidornak

Játsszott vele az volt megismertem mert ezzel van most ki a gyerek.Már jobban tudom lassan mint ö.

Közepes beállitásokon volt.

2011. dec. 4. 14:15
 10/17 Tudor Vidor ***** válasza:
Mennyiért szeretnél gépet venni?
2011. dec. 4. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!