Mennyit lehet adni ezért a gépért? Többi lent.
A gép össze van rakva,a srácomnak venném.
Alaplap:Gigabyte ep31-ds3L
Proci:intel e-6400 c2d 2.1mh de most 2.6-on megy
Vga:gf 220 ddr3 512mb
Ram:2×2gb ddr2 800mh Kingmax
Proci hütö:CM Hyper tx3
Hdd:WD 160Gb benne +1 terra maxell(Külső)
A kolegám adja el, azt mondta mondjak egy árat rá.
Mennyit adnék érte.
Vagy ha megveszem mit kellene cserélni hogy jobb legyen?
Hát így hirtelen azt mondom hogy olyan 40-50 között.
De ez a gép csak netezős filmnézős gép, remélem azt tudod. Esélytelen hogy ezzel játsszál, esetleg kis felbontáson low grafikával.
Főleg a VGA miatt, azt kellene először cserélni, de a CPU is elég elavult, meg úgy az egész.
Tudom hogy nem egy csoda,de a mostani játékok is mennek rajta,1280×1024-en . Fent van rajta MW3 BF3 meg ilyen ujabb játékok is. Láttam mert játszott vele amikor néztem a gépet.
Nem is kell full hd a gyereknek.
Vga-bol és procibol mit ajánlanátok, milyen menne bele?
Nem tudom mennyit szeretnél rákölteni és azt sem hogy barátod mennyit kért érte minimum de kővetkezőt tenném:-emg venném 40-ért vagy lehetőség szerint kevebbért.
-Bele raknám akövetkező vga-t 1GB,DDR5,775-ős magorajel 4000mhz-es memória órajel [link]
-és ezt a procit:öö.. most nézegetem én inkább megtartanám annak ellenére hogy gyenge mivel a proci foglalat már elégé kifutó és olcson már nem kapsz bele érdemeset.
Szia!
Nem szeretnék kötözködni, de a Battlefield 3 elvileg el sem indulna ezzel a konfiggal. ugyanis meg sincs a minimális gépigénye.Biztos jól láttad, a Battlefield 3-mal játszott?
Én nem venném meg.
Vidornak
Játsszott vele az volt megismertem mert ezzel van most ki a gyerek.Már jobban tudom lassan mint ö.
Közepes beállitásokon volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!