Ezért a gépért mennyit adnának?
Figyelt kérdés
elakarom adni a régigépem egy szaküzletben szerintetek mennyit adnának érte.
adatok: proci celeron:2,5Ghz
memória: 512mb
Hdd:40gb
táp:250w
vga:integrált
dwd olvasó
kis újeszerü ház (kb mint egy akta táska)
mennyit adnának érte?
2011. aug. 29. 14:07
2/12 A kérdező kommentje:
Árt kértem nem bunkó kommentet!
2011. aug. 29. 14:15
3/12 anonim válasza:
Nem volt semmi bunkóság. Ez a gép teljesen értéktelen. Tehát ráfizetés lenne még az is, ha elmenne valaki érte.
4/12 anonim válasza:
30k nagyon maximum de inkább 20-25
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes kérdéseket! a lényeg hogy 15000 ft öszejöjjön mert az új gépembe szeretnék új videókártyát
2011. aug. 29. 14:22
7/12 A kérdező kommentje:
*értelmes válaszok :D
2011. aug. 29. 14:26
8/12 anonim válasza:
30 teljesen esélytelen. Én úgy maximum 10-re saccolnám. Én egy P4-es gépet tudtam eladni jobb speckókkal 9ért. Szóval a tiet úgy 5-6 körül lesz.
10/12 anonim válasza:
Nem oltásból de egy kevésbé hozzáértőnek 20ba eltudod adni.. Esetleg próbeld meg azt, hogy beviszed a PC boltba és a viedókártyába nem-e számítanák be 15ért..én egyszer beszámítattam a procimba a félig meghalt ramomat és nemis kevésért.. egy próbát meg megér ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!