Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől lehet ez? Állandóan...

Mitől lehet ez? Állandóan "meghal" a gépem bejelentkezés után, lefagy, nem csinál semmit. Semmit nem tudok kezdeni vele.

Figyelt kérdés

Win7-em, egy hónapja lett felrakva egy újonnan összerakott gépre. Eddig olyat tapasztaltam, hogy 1-2 hetente indításkor elindult az Indítási javító, elszórakozott 20-30 percet, egyszer rendszervisszaállítást ajánlott, megvolt, működött. Most nincs ilyen, viszont miután bejelentkezek, már maga a bejelentkezés (üdvözöljük képernyő) is elég sokáig fennvan, aztán csak fekete kép, majd iszonyat lassan tölti be az asztalt, vagy 5 perc... Utána pedig bármire megyek rá, ha történik is valami, csak nagyon soká, közben mintha lefagyna a gép. A hangja is érdekes... Egyszer még a retteget kék hátterű szöveg is bejött, és újraindult. De egyszerűen semmit nem tudok a géppel csinálni. Ha meg telepítővel rámegyek a rendszervisszaállításra, kiírja, hogy a Googleupdatexxxxxxxx (sok szám) kibontása-visszaállítása sikertelen.

Mi lehet gond? Lehet az az oka, hogy valami (RAM, proci) nem megfelelően működik a gépben? És köszönöm a segítő válaszokat!

2011. dec. 3. 16:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mennyire dolgozik a winyó-lámpa? Ha egyfolytában világít, akkor winyóhiba. Ha csak villog, akkor valami más. Talán proci. Ez előtt milyen vírusírtót használtál? Mindig az Avast-ot? Mellesleg most egyszerre megy a Defender az Avast-tal? Ha igen, akkor az lehet a gond. Ez olyan, mintha 2 vírusírtót használnál egyszerre.
2011. dec. 3. 18:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Merthogy a Defender frissítései és működése alapján vírusírtónak számít.
2011. dec. 3. 18:52
 13/19 A kérdező kommentje:

Hol és mi az a vinyólámpa? Ennyire nem vok benne a dologban.

És hogy tudnám a defendert kikapcsolni, ha a gépen gyakorlatilag semmit sem tudok csinálni?

Az alap mellé adott telepítőlemezről lett először egy 30 napos ESET felrakva, majd azt leszedtem két hét után, és raktam fel az avastot.

2011. dec. 3. 19:05
 14/19 A kérdező kommentje:
Ha számít valamit, az új gépembe szinte minden ki lett cserélve (alaplap, memória, proci) a vinyó pont nem.
2011. dec. 3. 19:08
 15/19 anonim ***** válasza:
A winyólámpa egy kis villogó cucc, ami össze-vissza villog. Igy jelzi a winyó működését, terheltségét. Csökkentett módban talán beindul és kikapcsolhatod a Defendert.
2011. dec. 3. 21:15
 16/19 A kérdező kommentje:
Leszedtem az avastot, most jó!!! Viszont a defendert hogy lehet kikapcsolni?
2011. dec. 3. 22:23
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki segítségét, főleg azokat a kommenteket, amik a két vírusírtó ütközésére vonatkoztak. Nagynagy hála! :) Jó hétvégét nektek! :)
2011. dec. 3. 22:44
 18/19 anonim ***** válasza:
A Defendert a Vezérlőpultban vagy a Program Files-ben találhatod. Neked is jó hétvégét! :D
2011. dec. 4. 10:09
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen, közben sikerült, tudtam, hogy hol van, csak a kikapcsolása nem volt egyértelmű. De tényleg köszönök mindent, most úgy tűnik, jó a gép :)
2011. dec. 4. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!