Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A DVD olvasóm elromlott és...

A DVD olvasóm elromlott és nem tudom miért. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Multkor bele raktam 1 DVD lemezt (filmet,játékot) és nem nyitott meg semmit,nem indított el semmit,nem állítottam el semmi.Egy hónappal ezelőtt meg még jó volt.Mi lehet a baj?
2009. máj. 14. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:
A korral jár... Meg a kosszal.
2009. máj. 14. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Ennyi volt az élettartama, akkor is elromlik ha nem használod.

Esetleg egy sűrített levegős tisztítást meg lehet próbálni, hátha segít rajta, de kicsi az esély rá. Vegyél másikat.

2009. máj. 14. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első két válaszoló is reális okokat írt, de én a helyedben a radikálisabb lépések előtt megpróbálnám azt, hogy kihúzod belőle a zsínórt, aztán visszadugod (lehet, csak portól érintkezési hiba van). Persze áramtalanítás után.
2009. máj. 14. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Mielőtt vásárolnál másikat, azért érdemes --a tisztításon kívül-- eltávolítani, és újratelepíteni a driverét. Virtuális meghajtók elállíthatják némely lejátszó driverét. Én egyszer egy pendrive-val jártam így...létrehozott egy plussz meghajtót, aztán se kép, se hang az írómnál...
2009. máj. 14. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!