Egyik naprol a masikra elromlott a youtube! Mi lehet a gond?
Minden mukodik a gepemen, minden honlapot be tudok tolteni, de a youtube valamiert elromlott, nem tudom betolteni az oldalt, azt irja ki hibauzenetben, hogy tul sokaig tart a szervernek, hogy valaszoljon... mi lehet a baj?
Kiprobaltam tobb bongeszovel is (Explorer, Mozilla), frissitettem a flash playert, de meg mindig semmi.
En biztos, hogy nem allitottam el semmit, viszont a gepem idonkent automatikusan frissiti magat es nem olyan regen a utorrent is telepitett egy frissebb verziot... esetleg ez zavarhatott be?
Van valami tippetek, hogy mit kene csinalnom? Van valami menupont, ahol esetleg megnezhetem a beallitasokat, hatha valami elallitodott? Vagy valami program blokkolhatja le a youtube-ot? Esetleg virus miatt lehet?
Megcsinaltam, de sajnos tovabbra sem hozza be a youtube-ot... egyszeruen nem ertem, hogy miert csak ezzel az egy honlappal vannak bajok!!!
Koszi azert a tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!