Szerintetek ezt érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+
Gigabyte: GA-K8NMF-9
Gigabyte: RADEON X700 PRO (128 MB) VGA Tv out, állítható RPMes venti rajta.
HDD SAMSUNG 500 GB HDD HD501LJ
Memória: 1 GB RAM
1 darab DVD dual layeres író.
2011. dec. 1. 16:21
1/5 anonim válasza:
Ez egy nagyon elavult gép. Nagyon régi (5+ éves) játékokkal még elmegy, meg netezni lehet vele, de sokat nem várnék tőle. Max egy 20-ast adj érte, többet nem ér, és még annyiért is alku tárgyát képezhetné egy monitor hozzá :)
2/5 anonim válasza:
egyedul hdd vel jarnal jol a tobbi nagyon gyenge
3/5 A kérdező kommentje:
és milyen játékokat bírna?:D
2011. dec. 1. 18:27
4/5 anonim válasza:
Szerintem már csak netezésre jó. Hasonló korosztályból való gépem volt ATI Radeon x1650-es videókarival (az 512MB RAMos), és a gépbe tettem még 1GB RAMot. Így éppen hogy élvezhető volt rajta az Assassin's Creed első része. A procim pedig Intel Pentium 4 3GHz, ami szerintem izmosabb mint Athlon testvére. Tehát, csak régi játékok futnak rajta, plusz netezésre jó, de nem lesz egy superman. Ha játszani szeretnél, legalább 100 körül kell keresned.
5/5 anonim válasza:
Bocs, nem válaszoltam a második kérdésedre.
Battle for Middle Earth 2, de a sok egység bajos
GTA San Andreas elvileg
COD 2 elvileg, de nagyon szarul optimalizált
Rome Total War, de a sok egység bajos
Roller Coaster Tycoon 3 elvileg, de szerintem alábecsülték
azért ennyire nem szar a helyzet de általában kevesebbet írnak, mint amennyi kell
de gepigeny.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!