Melyik számítógéphez csatlakoztatható mikrofont vagy mikrofonos headsetet érdemes megvenni, ha max.5000 HUF a keretem erre?
Ami most van kis no name headsetem mikrofonja nagyon gyenge (nagyon halk, hiába van a gépen a mikrofon hangereje magasra állítva...stb. a hang minősége sem oké egyáltalán).
Melyik a jobb/erősebb/hangosabb, amit vennem kellene?
Milyen adatait kell megnéznem vásárláskor, amiről eldönthető, hogy erősebb, jobb?
Media Marktban vennék ma.
Szia!
Akkor először is célszerű csak mikrofont venni?
(Nekem eddig csak headsetes mikrofonom volt, és hát már azt nem bírom a minősége miatt...)
Tudnál linkelni, vagy valami leírást adni mikrofonról?
Milyen tulajdonságára kell odafigyelnem a leírásban?
Pl. frekvenciasáv? A frekvenciasáv mikor jobb - minél magasabb, vagy ha minél alacsonyabb? Mit nézzek még?
persze hogy jobb lehet.
egyébként is, neked gondolom skype-ra, chat-re, Temaspeak-re vagy tökömtudja még mire kellhet, a lényeg, hogy csak beszédátvitelre. arra meg bármelyik szutyok jó. frekiátvitel, karakterisztika stb, ilyen dolgok csak akkor számítanak, ha már az éneklés is bejön a képbe. 5ropiért meg olyan mikrofont nem kapsz ami éneklésre is jó.
Köszi szépen a segítséget!
Igen, Skype-hoz van rá szükségem. (Nem csak baráti csetelésre használom, hanem munkához is - óraadás), azért is fontos, hogy a hang minősége jobb legyen, mint ami eddig volt headsetes mikrofonnal...
Nos, akkor egy különálló csak fejhallgató és egy csak mikrofon amire szükségem van ezek szerint. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!