Mennyinek kell/lene lennie?
Van egy Gigabyte GA-P61-USB3-B3 alaplap és Kingmax DDR3 1333MHz -es ramok vannak benne. AIDA64 progi azt mutatja hogy a ramok valódi órajele 667MHz. Az effektív órajele pedig 1333MHz. Most akkor mennyinek kellene lennie? Hogyan működik a memória? Olyan mint egy CPU, alap órajelen sokkal kisebb az órajele mint maximum terhelésen?
Köszi a segítséget előre is!
Hát én ezt nagyon nem értem... Akkor miért azt írják rá hogy 1333MHz?? Elmagyaráznád érthetően hogy van ez!!??
Bocs de analfabéta vagyok a géphez,kezdő vagyok.
Köszönöm a választ egyébként!
Teljesen normális. Mivel DDR ramról beszélünk, előttem is leírták, hogy DUAL pont pont pont akármi.
Ezért a 667-et meg kell szorozni 2-vel, így megkapod az 1333-at (vagyis 1334-et, de ez most nem számít :D).
Nekem is ugyan így 1333Mhz-s DDR3-as ramjaim vannak, először én is megijedtem ettől.
De teljesen normális.
Elmagyarázni nem tudom, de annyit tudok mondani, hogy nyugodj meg, jól működik! :D
1db memória modulra is 1333MHz van írva. Ezért nem értem hogy miért "csak" 667MHz az órajel. De ugye nem értek hozzá,így nem is vitatkozom,csak szerettem volna megtudni,megérteni.
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!