Melyig gépet tartsam meg a 2 gép közül?
Figyelt kérdés
1 gép MSI 3200+-os (AMD) 2-gép asrockt pentium (R) dual cor cpu E5200 2x2.50GHZ2011. nov. 29. 09:28
1/5 anonim válasza:
A 2.-at. Az E5200 sokkal erősebb mint egy 3200+.
2/5 anonim válasza:
a processzorok közül az inteles újabb és erősebb jószág. a gépek többi alkatrészét nem ismerem, így abban nem adok tanácsot
3/5 anonim válasza:
De bővebben is leírhattad volna, mert csak a CPU alapján dönteni nem igazán lehet.
4/5 anonim válasza:
Ha bővebben leírod akkor tudnék dönteni igazán, most per pillanat énis a 2. at tartanám meg mivel az erősebb, de ha bővebben leírod akkor meg erősítem majd a gondolatomat.
5/5 A kérdező kommentje:
a ramot meg a videokártyát tudom cserélgetni csak a procira voltam kiváncsi köszi a segitségeteket
2011. nov. 29. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!