Liveon kérdése:
Milyen ez a konfig?
Figyelt kérdés
Prosesszor: Intel i7 2600k
Alaplap: ASUS P8Z68-V LX
Memória: KINGSTON DDR 3 1333Mhz 2X4GB
Ház: Thermaltake VN40001W2N Commander MS-I
HDD: Western Digital 1 TB WD 64MB HDD 10EARS SATA2
SSD: Samsung SSD 470 64GB
Tápegység: FSP Aurum 600W Active PFC 80+ 12cm
Elsősorban informatikusok véleményét várom, illetve olyanokét aki az itt felsorolt elemek bármelyikét használja. Illetve azt, hogy mit lehet várni ettől az összeállítástól?
2011. nov. 29. 05:25
1/8 anonim válasza:
ssd minek bele, felesleges! Inkább vegyél 1 sata3 winyót, majdnem annyi mint a 2-es.
2/8 anonim válasza:
egyáltalán nem felesleges az ssd-.- sokkal gyorsabb és rugalmasabb a rendszer...szóval ne mondj hülyeségeket
3/8 anonim válasza:
Aki azt írta hogy felesleges az SSD az biztos hogy nem ült még olyan gép előtt amiben van SSD...
A VGA hol marad? Mire akarod használni a gépet?
4/8 A kérdező kommentje:
Egyenlőre csak, az integrált lenne használva, azért lett ez az alaplap, aztán a VGA majd jönne bele. Játszani nem nagyon terveztem rajta, ezért inkább másra költöm azt a pénzt. A kérdés viszont jó! :) ezzel az integráltal mennyire lehet együtt élni? Napi szintem? (játékok nélkül)
2011. nov. 29. 14:33
5/8 anonim válasza:
játék nélkül semmi problémád nem lesz...egy ideig nekem is integrált volt (intel gma x4500) full hd filmeket is nézhetsz vele nem lesz semmi probléma...de akkor mire kell neked egy ilyen erőmű?
6/8 anonim válasza:
teszem hozzá nekem csak 2gb ddr2 memóriám volt és egy gyenge celeron e3300-as procim és még így se voltak problémáim még játszani is tudtam (cod2-4, wow stb)
7/8 A kérdező kommentje:
Igazából szeretem túlméretezni a dolgokat, sok tartalékkal. Itt is ez volt a fő szempont. Másrészt most van meg a keret, egy olyan Konfig-ra, ami talán 3-4 év múlva is gép lesz még. Vagy ennek mennyit jósolnál(kitudja később lehet nagy kocka leszek)?
2011. nov. 29. 15:02
8/8 anonim válasza:
3-4 évig biztos...mondjuk vga nem ártana ha nem is valami csúcskategóriás de talán egy 6770 vagy ilyesmi kártya nem árt...persze ha játszani akarsz majd valamikor akkor várd meg azt a korszakod és akkor vegyél valami olyat amit a mai 6850/6950 szintjén van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!